ובכלללללללל זאת? אני באמת רוצה לדעת..
T taz512 New member 20/7/03 #18 ואני באמת באמת באמת באמת רוצה מליון דולר!!! זה עוזר לי במשהו?? לא בפעם האחרונה שבדקתי... טאז, השד והרצון
ואני באמת באמת באמת באמת רוצה מליון דולר!!! זה עוזר לי במשהו?? לא בפעם האחרונה שבדקתי... טאז, השד והרצון
א אושר מ New member 20/7/03 #19 ואני אהיה הקול הרציני שיוסיף ויאמר גם אם הפרטיםה אלה אכן ידועים לכולנו, היחידה שיכולה לענות על שאלות שכאלה, ה*ו*א אפי.
ואני אהיה הקול הרציני שיוסיף ויאמר גם אם הפרטיםה אלה אכן ידועים לכולנו, היחידה שיכולה לענות על שאלות שכאלה, ה*ו*א אפי.
D d@r121 New member 19/7/03 #14 צר לי אך כולם טועים... המילה אפי היא קיצור של אפס, ועוד אחד (שאותה יוצרת דנה בגאומטריה) זה קוד לתוכנת מחשב שידועה רק למטי מעט אותם 0 ו1 מרכיבים תוכנת מחשב בשם סימה אשר עונה לגולשים שאלות אשר הוכנסו לתוכה ע"י מיטב אנשי היי טק לפני המפולת.
צר לי אך כולם טועים... המילה אפי היא קיצור של אפס, ועוד אחד (שאותה יוצרת דנה בגאומטריה) זה קוד לתוכנת מחשב שידועה רק למטי מעט אותם 0 ו1 מרכיבים תוכנת מחשב בשם סימה אשר עונה לגולשים שאלות אשר הוכנסו לתוכה ע"י מיטב אנשי היי טק לפני המפולת.