../images/Emo26.gif
בטסט הראשון שלי היתה לפני אחת שניגשה לטסט ה-13 שלה..אחרי שכבר פג תוקפה של התיאוריה שלה (היא הייתה על הכבישים מאז שהיא עברה תיאוריה..הטסט היה יום אחרי שפג תוקפה אבל ניתן לבקש ממשרד הרישוי להאריך את תוקפה של התיאוריה במקרים מסויימים אז האריכו לה בשבוע או יומיים משהו כזה..) ובטסט היא נכשלה (היא ממש מסכנה..היא נכנסה בטעות לנתיב הנגדי..אבל זה מקום מאוד מבלבל ..אני זוכרת שזה קרה לי כמעט באיזשהו שיעור באותו מקום והמורה שלי הסביר לי על כמה שהמקום הזה מבלבל אבל צריך לשים לב.. הבעיה היא שהיא מעולם לא נסעה באיזור הזה כי היא גרה רחוק משם..) ואני יודעת שהיא אמרה לי שאם היא לא עוברת את הטסט הזה היא כבר לא מנסה יותר..אז נראה לי שהיא התייאשה אחרי הטסט ה-13.. אני מכירה עוד מישהו שנכשל 11 טסטים אבל הוא עדיין לומד..כבר 3 שנים על הכבישים ולא עובר טסט..והוא לא מתייאש.. אם את שואלת אותי- לא היה משנה לי להכשל 50 טסטים..לא הייתי מתייאשת..תמיד יש סיכוי לעבור בטסט הבא ובסוםו של דבר מי שלא מתייאש עובר טסט..וכשיש למישהו רשיון לאף אחד לא אכפת כמה טסטים הוא נכשל..העיקר זה איך שהוא נוהג והעובדה שיש לו רשיון.. מה זה משנה איזה טסט זה
זה לא אומר כלום על אותו בן אדם וזה לא משהו שצריך להתבייש בו. אותה אחת שנכשלה 13 טסטים נהגה רב הזמן מצויין
הבעיה היא שהיא הייתה לחוצה מאוד
וכל טסט זה היה ככה..ואני לא מדברת על לחוצה כמו שכולם לחוצים בטסט..
הרבה מעבר לזה
זאת הסיבה היחידה שהיא נכשלה כל כך הרבה טסטים...