סתם שאלה..

shiri4886

New member
סתם שאלה..

אתם מכירים אנשים שלא עברו מספר מסויים של טסטים והתייאשו? כלומר , אין להם רשיון? והם לא מנסים עוד ועוד? או שאתם חושבים שבסופו של דבר כולם עוברים.....

Superdror

New member
כולם עוברים בסוף.... אני הכרתי כמה

שכמעט התייאשו, שיחת מוטיבציה קטנה והם המשיכו , עד שעברו.

../images/Emo26.gif

בטסט הראשון שלי היתה לפני אחת שניגשה לטסט ה-13 שלה..אחרי שכבר פג תוקפה של התיאוריה שלה (היא הייתה על הכבישים מאז שהיא עברה תיאוריה..הטסט היה יום אחרי שפג תוקפה אבל ניתן לבקש ממשרד הרישוי להאריך את תוקפה של התיאוריה במקרים מסויימים אז האריכו לה בשבוע או יומיים משהו כזה..) ובטסט היא נכשלה (היא ממש מסכנה..היא נכנסה בטעות לנתיב הנגדי..אבל זה מקום מאוד מבלבל ..אני זוכרת שזה קרה לי כמעט באיזשהו שיעור באותו מקום והמורה שלי הסביר לי על כמה שהמקום הזה מבלבל אבל צריך לשים לב.. הבעיה היא שהיא מעולם לא נסעה באיזור הזה כי היא גרה רחוק משם..) ואני יודעת שהיא אמרה לי שאם היא לא עוברת את הטסט הזה היא כבר לא מנסה יותר..אז נראה לי שהיא התייאשה אחרי הטסט ה-13.. אני מכירה עוד מישהו שנכשל 11 טסטים אבל הוא עדיין לומד..כבר 3 שנים על הכבישים ולא עובר טסט..והוא לא מתייאש.. אם את שואלת אותי- לא היה משנה לי להכשל 50 טסטים..לא הייתי מתייאשת..תמיד יש סיכוי לעבור בטסט הבא ובסוםו של דבר מי שלא מתייאש עובר טסט..וכשיש למישהו רשיון לאף אחד לא אכפת כמה טסטים הוא נכשל..העיקר זה איך שהוא נוהג והעובדה שיש לו רשיון.. מה זה משנה איזה טסט זה
זה לא אומר כלום על אותו בן אדם וזה לא משהו שצריך להתבייש בו. אותה אחת שנכשלה 13 טסטים נהגה רב הזמן מצויין
הבעיה היא שהיא הייתה לחוצה מאוד
וכל טסט זה היה ככה..ואני לא מדברת על לחוצה כמו שכולם לחוצים בטסט.. הרבה מעבר לזה
זאת הסיבה היחידה שהיא נכשלה כל כך הרבה טסטים...

bikbik

New member
אבל אל תשכחי שטסטים עולים כסף...

כל פעם לשלם 250 שח..(אולי זה עלה מאז)..אני עברתי בטסט שני...אבל יש אנשים שגם העול הכספי של השיעורים גובר וכן הטסטים...כל טסט זה עוד כסף ועוד כזף..אני מכירה אנשים שהגיעו לחמש ספרות בכל הקשור ללמודי נהיגה ועבירת טסטים... אז זו התלבטות מאוד קשה...למרות שאני מסכים איתך שבסוף כולם מקבלים את הרשיון....אבל עדיין עד שהוא מגיע הכיס מרוקן כבר ואין כסף לקנות אוטו

../images/Emo26.gif

גם אני עברתי בטסט שני אבל זה לא משנה את העובדה שאני ת'אמת הייתי בטוחה שאני נוהגת על הפנים..הייתי בטוחה שאין מצב שאני עוברת לפני שלישי..וציפיתי להגיע אפילו לטסט שישי. נכון, זה הרבה כסף.. אבל זה שווה את זה. ובקשר לכסף לקנות אוטו..אמנם אני רק בת 17 וחצי אבל בכלל לא אכפת לי מזה שאין לי אוטו משלי..מתחלקים עם ההורים.. וחוץ מזה אמנם הכיס מתרוקן ואין כסף לקנות אוטו..אבל אם לא תוציא רשיון לא יעזור לך הכסף שחסכת כדי לקנות אוטו

E y t a n

New member
לביקביק זה בדיוק מה שרציתי להגיד

עד שקראתי את כל התגובות עד אליך ואז אתה הגבת גם אז אני יחזק אותך

למעלה