סתם שאלה

האלילה1

New member
סתם שאלה

נרשמתי לקורס של driver2b ואני כרגע לומדת מהאתר זה לתיאוריה שאלתי אם אני עוברת או פותרת את כל השאלות אז אני יעבור את התיאוריה בהצלחה? (כי נכשלתי 2 לצערי הרב ) וכמה זמן אתם/אתן למדתם לתיאוריה ? האם חרשתם? אנא עזרו לי כי אני מתה לעבור כבר את התיאוריה.....

funnydog

New member
אני למדתי איתם ועברתי

גם אני למדתי פעם ראשונה עם הספר הכחול ועם האתר של למד ונכשלתי למרות שפתרתי הרבה מאוד שאלות ולמדתי המון זמן (אולי שלוש שבועות). פשוט השאלות בתיאוריה לא היו דומות והיו לי 8 טעויות. אח"כ גיליתי את הפורום הזה ונרשמתי לDRIVER2B, עברתי פעם אחת על כל החומר שם עם כל המבחנים (יש המון) וניגשתי ועברתי על אפס טעויות. לא האמנתי שזה קורה לי. במבחן פשוט הרגשתי כאילו אני מכיר כבר את כל השאלות. אני בכל אופן ממליץ בחום על DRIVE2B ואני חושב שהוא חסך לי עוד כישלון מייאש (לא כי אני דפוק אלא כי הספר דפוק בהשוואה לאתר).

driver2b

New member
זמן הלימוד הממוצע

לבחינת התיאוריה הוא 12 עד 15 שעות. יש שתלמידים שמסיימים ב-5 שעות (בעיקר כאלו עם רקע קודם) ויש שזקוקים ל-30 שעות ויותר. רוב התלמידים פורסים את הלימוד על פני תקופה של שבועיים בממוצע, מיום ההתחלה עד היום שעוברים. תלמיד ממוצע פותר 400-500 שאלות, אך גם כאן יש שונות רבה מתלמיד לתלמיד. לגבי Driver2b - מי שפותר את כל התרגולים והמבחנים מצליח בבחינה (95% מהתלמידים, 78% במכה ראשונה). העקרון פשוט - המערכת מזהה מה תלמיד לא יודע ודואגת להזכיר לו את זה ולתרגל אותו על אותה נקודה בדיוק, כך שאין מצב שבסוף הוא לא יידע וייגש לא מוכן. בברכה, דרור, מנהל הפורום. גילוי נאות: מנהל הפורום נמנה עובדי driver2b.

למעלה