סתם שאלה.....

hgvrycuihnhuyb

New member
סתם שאלה.....

ג'ימי הנדריקס היה גיטריסט שמאלי? (שאלה טיפשית אבל היא מאוד חשובה לאנשים שמאליים)...מישהו?

רק בגלל החתימה

נסלח על זה שלא שרשרת. וכן, הוא היה שמאלי. רק פעם הבאה, אם זה שאלה, או סתם שאלה, או רשת היכרויות (יוסי, איפה אתה!?) תשרשרי בבקשה. אם את פותחת דיונים, ביקורות ודברים עניניים, אז מותר לפתוח הודעה.

giba70

New member
איך הייתי רואה את השאלה שלה

אם היא הייתה תקועה בין כל מיני זוטות אחרות איפה שהוא בשרשור למטה? מה הקטע של דיונים, ביקורות? היא כתבה משהו שלא קשור למשהו שכבר הודיעו ולכן פתחה בהודעה נפרדת. אולי זה לא נהוג כאן, אבל אני לא הייתי רואה את זה אחרת. לפעמים אני כותב משהו בשרשור ארוך שכבר הגיבו לו עשרות תגובות והתגובה שלי יוצאת ממש למטה ולא מוכן למה אני בכלל מגיב, ובקושי רואים את זה. מה קרה גנבו לנו שטחים פתוחים, ריאות ירוקות? אז שאלו שאלה בהודעה נפרדת.

LadyG

New member
כמו שאמר פינק

ג'ימי אכן Leftie. ואני מצרפת קישור על הנושא בהקשר של הנדריקס.

HelterSkelter1

New member
הוא גם החזיק אותה הפוך, לא?

ז"א, שהמיתרים הגבוהים למעלה והנמוכים למטה, בניגוד לבדרך כלל.

בחלק.

יש לי הופעה שלו שהוא באמת מנגן ככה, אבל ראיתי כמה הופעות שיש לו גיטרה שמאלית.

Moisa

New member
בערך

רוב הזמן הוא ניגן עם גיטרה ימנית, אבל הפוך אבל הוא הפך גם את המיתרים, כלומר ,הכל היה הפוך הוואמי בר היה למעלה , הכניסה של הקבל, הראש היה הפוך, הכל אבל המיתרים היו מסודרים ככה שהוא יוכל לנגן נורמלי עם שמאל- באסים למעלה והמיתרים הגבוהים למטה.

hgvrycuihnhuyb

New member
כן זה מה שאני עשיתי הפכתי ..

את המיתרים בגיטרה בגלל שאני שמאלית אחרי שקניתי גיטרה ימנית איזה מעבן זה היה .....

למעלה