סתם שאלה

סתם שאלה

אני יודע שזה לא קשור לפורום המתאים אבל זה די מעסיק את כל הארץ בזמן האחרון אתם רואים המורדים או הולכים להופעה שלהם? אני רואה את זה ובכיתה שלי איזה חצי מהכיתה רואה המורדים ואני מכיר ילדים בני 20+ שרואים לא ילדים כבר הם אוהבים את זה והולכים להופעה שלהם מה אתם חושבים על זה?????

meital17

New member
לפי דעתי המורדים זה דבר נחמד

(למרות שאני לא רואה את זה, ראיתי פרק או שניים) אבל אנשים צודקים כשהם אומרים שזה לא מתאים לילדים
ילדים בני 8 פחות או יותר ואפילו בני 10-11 לא אמורים, לדעתי, לראות כאלה דברים. ככה, גם אני מכירה מלא אנשים שרואים את השטויות האלה.....

morethanwords

New member
לדעתי זה טימטום אחד גמור

הופכים את הנוער נישראלי לעדר, שלא איכפת לו מכלום חוץ מתוכנית מטומטמת , ומשלם הון תועפות רק בשביל לראות מרחוק את הכוכבים!

וִיקוּש

New member
אני ראיתי המורדים (עכשיו זה נגמר)

אהבתי את הסדרה, לא ממתי אליה והפסדתי פרקים ואם הם היו מופיעים בבאר שבע הייתי הולכת להופעה, אבל אני עצלנית
ומה רע באנשים מבוגרים שרואים את זה? כמובן שזה דפוק לשכור חדרים בבית המלון שלהם ולבכות כי הם לא ראו אותם יורדים מהמטוס (זה בסה''כ שחקנים...), אבל הסדרה בסדר...

אני אישית

לא אוהב אופרות סבון לא משנה באיזה שפה אבל לדעתי זה דיי עלוב כל מה שהולך מסביב לזה בחייאת רבאק...קלפים של המורדים?! זה אשכרה צבי הנינג'ה 2...

GeJuFan

New member
אני חושבת

שהתוכנית הזואותי ממש מפגרת. אם כל האמת היא רק הורסת את הנטער והילדים שלנו יותר. אבל זה יעלם בדיור כמו שזה בא. זוכרים לפני שנתיים שלוש זה היה בובה פראית ואז זה היה לגעת באושר (אני חושבת שככה קראו לטלנובלה ההיא בערוץ 22). ועכשיו זה המורדים בעוד כמה חודשים תגיע איזו טלנובלה חדשה גרועה כמו כל קודמותיה (טוב רובם בכל מקרה) והיא תסחוף את הארץ בסערה. ואז כשתשאלו על קמילה יגידו לכם קמילה מי? תשמעו זה לא שאני סולדת מטלנובלת אני אפילו יושבת ורואה כמה. למשל ראיתי בובה פראית בפוול גאווה. וגם טרה נוסטרה הזכורה לטובה. ואפילו הטלנובלה הראשונה שערוץ 3 הפיק היא הייתה די נחמדה. אבל ברגע שמישהו עושה משהו רע רק בגלל שעשו את זה בטלנובלה אז באותו רגע אני שמה לעצמי לא לצפות בטלנובלה ההיא. המורדים היא בסימן שחור גדול אצלי. אז זה מה שאני חושבת על המורדים וטלנובלות באופן כללי.

למעלה