סתם שאלה... תגידו אני היחידה שלא סובלת את הפו פייטרס?
H HuRLeY GiRLY New member 14/1/03 #3 הממ... אני עכשיו לא אוהבת אותם.. ז"א.. השירים החדשים שלהם לא משהו וזה נראה כאילו הם סתם ממוסחרים אבל אהבתי את הישנים
הממ... אני עכשיו לא אוהבת אותם.. ז"א.. השירים החדשים שלהם לא משהו וזה נראה כאילו הם סתם ממוסחרים אבל אהבתי את הישנים
A amylin2 New member 14/1/03 #6 מה יש לכם נגד פו פיטרס?!?! הם מזה להקה טובה.... אני אישית אוהבת פו ולפי דעתי הם אחלה להקה... אבל כל אחד והדעות שלו
מה יש לכם נגד פו פיטרס?!?! הם מזה להקה טובה.... אני אישית אוהבת פו ולפי דעתי הם אחלה להקה... אבל כל אחד והדעות שלו
F FrancesFarmer New member 15/1/03 #8 מן הסתם לא כל מי שאוהב את נירוונה חייב לאהוב את הפו פייטרס (למרות דייב...). אה, ואת לא היחידה- גם אני לא סובל אותם !!
מן הסתם לא כל מי שאוהב את נירוונה חייב לאהוב את הפו פייטרס (למרות דייב...). אה, ואת לא היחידה- גם אני לא סובל אותם !!
M Mohawk Tom New member 17/1/03 #13 הקטע בפו פייטרס זה שזה לא מוסיקה גאונית אלא מוסיקת סבבה אני מעריך אותם אבל לא היתי משווה אותם לנירוונה. מה שכן הם פופ באופי והמבין יבין.
הקטע בפו פייטרס זה שזה לא מוסיקה גאונית אלא מוסיקת סבבה אני מעריך אותם אבל לא היתי משווה אותם לנירוונה. מה שכן הם פופ באופי והמבין יבין.
N nnnnnnnnn New member 19/1/03 #19 אם אתה מתכוון... שזה פופלרי אז גם נירוונה זה פופ... אבל אמי לא שונאת אותם בגלל זה...
M made in china New member 17/1/03 #16 דפיניטלי כן... למרות שאני חושבת שדייב צריך לתופף ולא לשיר. אבל הם נחמדים. לא מתה ל סגנון, אבל מחבבת.
T The Sandman New member 17/1/03 #17 ראסמי! דייב מתופף ממש טוב ולמה שלא יתופף וישיר? כאילו זה מפריע בהופעות אבל באולפן או הלחנות?