סתם שאלה...

lettuce

New member
סתם שאלה...

מישהו פה רואה סקר הסקס הגדול? זאת רק אני או שגיא לואל חמוד לאללה???????

I am a freak

New member
סקר הסקס הגדול...

אני לא רואה את זה... זה דיי משעמם (אני אוהב תוכניות מצחיקות..)

lettuce

New member
חחח אני אישית רואה את זה...

בגלל המנחה...גיא לואל כייאלו זה לא שהוא כוסון או ממש חתיך ראיתי יותר שווים ממנו פשוט יש בו משהו...הוא מושך כזה...וחמוד

I am a freak

New member
חחחח... בואי נגיד,

הדבר האחרון שאני מסתכל עליו בתוכנית כלשהיא הוא המנחה. חוץ מבימים שבהם הכפילה של מורן איזנשטיין מנחה את התוכנית עם החברים שלה (היא נראת ממש כמוהה
)......

I am a freak

New member
אולי לא הבנת כי.....

זאת כנראה בדיחה (ולפי מה שאני מבין, היא לא יצאה משהו
)

Bishnet

New member
אולי...

אולי הוא מדבר על הכפילה שהיתה לה פעם? היה פעם אחת שהיתה לה כפילה מתי שהיו סצינות עירום...

dor302

New member
סליחה../images/Emo35.gif

אנחנו פה הפורום וואי בלילה ולא תוכניות אחרות שמשדרות באותו ערוץ של וואי אני מבקש לא לדבר על נושאים כאלה בפורום בבקשה!

אני ראיתי את זה היום פעם ראשונה

והאמת..שזה בדקות אלו בטלויזיה :) מקודם גם נגמר וואי בלילה שהיה לפני איזה שבועיים עם הזוגות

dor302

New member
../images/Emo127.gifברור../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

לא איכפת לי שתדברו על זה אבל זה לא המניע של הפורום,בגלל זה כעסתי פה מדברים על וואי בלילה אם אתם רוצים אתם יכולים לדבר על זה אבל לא לסטות מהנושא עצמו של וואי בלילה!

סקר הסקס הגדול-אחלה תוכנית!

והמנחה (גיא?) ממש חמוד גם נראה די טוב. והשאר שאיתו שם בתוכנית אחלה רק המבטא של הדוקטור מעצבן אותי! <יש לי את המבטא הזה אצלי בבית מאז שנולדתי(אמא שלי)אבל אצלו המבטא הצרפתי ממש חזק זה מעצבןןןןןן>

העצבנית

New member
אחלה תוכנית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זאת התוכנית הכי משעממת שראיתי!!! לא מחדשים לנו כלום בתוכנית הזאת! זאת תוכנית לילדים קטנים ו/או לגיל הזהב...

לחסה המאוהבת../images/Emo140.gif../images/Emo67.gif

גיא לואל לא חתיך,הוא גם לא ממש חמוד, אבל הוא נראה די טוב בתחפושת של הצב "במשל לשועל". חסה´לה,אני מקווה בשבילך(בכל זאת מדינה קטנה...)שהוא לא "צב" בכל המקרים...

למעלה