סתם שאלה...

avivs

New member
סתם שאלה...

הנה הרשימת שירים שיהיו בהופעה של אלאניס בדי וי די: - Opening - Baba - Right Through You - 21 Things I Want In A Lover - Hand In My Pocket - Purgatorying 1 - Unprodical Daughter - Flinch - All I Really Want - Precious Illusions - Sympathetic Character - Purgatorying 2 - So Unsexy - Head Over Feet - Purgatorying 3 - You Oughta Know - Hands Clean - Uninvited - Ironic - You Learn - That Particular Time - Thank You לפי דעתי הרשימה ממש טובה. אבל יש כמה שירים שהייתי מעדיף שיהיו גם, כמו: No Pressure Over Cappucino המדהים! still, a man אני לא ממש מת על Sympathetic Character אבל יהיה נחמד לראות אותו בהופעה חיה בגלל שאין לי מושג איך היא תבצע אותו בלי כל האפקטים של הסטודיו. אז זאת דעתי. איזה שינויים אתם הייתם עושים ?

תשובתי!

הייתי מכניס לרשימה את forgiven-אלאניס מצבעת אותו פשוט מעולה ורוקיסטי לאללה בהופעות הייתי מכניס כמוך את a man והכי חשוב לרגע הייתי מכניס את surrendering!! חוץ מי זה אין לי בעיה עם הרשימה אני שמח מאוד שהיא הכנסיה את sympathetic אגב היא מבצעת אותו מעולה בהופעות במיוחד בסיבוב ההופעות האחרון (זה שיהיה בדי וידי) אז יש למה לחכות!

תצביעו לאלאניס!../images/Emo137.gif../images/Emo187.gif../images/Emo186.gif

תביעו לאלאניס במצעד של גלגל"צ למצעד הלועזי של גלג"צ אלאניס מועמדת גם לזמרת השנה וגם היא ברשימת 100 השירים של השנה עפ: hands clean precious illusions אז הנה מספר הטלפון של המצעד 1212332918 אפשר לראות את רישמת השירים המלאה בפנאי פלוס!! אז יאללה חברי פורום נכבדים לעבודה

BaBa LiVe

New member
תשובתי..כמובן שחסרים לי מס´ שירים..

לדעתי..דט איי ווד בי גוד..בגלל שהוא מהמם.מי שראה ב"מאחורי המוזיקה" כמה יפה הוא שם.. פרינסס פאמיליאר שהוא פשוט שיר חמוד ונו פרש´ר אובר קאפוצ´ינו. ולא הייתי מתנגד לווד נאט קאם אליו אני מכור (אגב אחרי השורה שמראים אותה בהליכה מדהימה במאחורי המוזיקה) פשוט נדלקתי על זה. וסורנדרינג ויור האוס..?? טוב, אם כך חסרים לי הרבה אבל אני אסתפק בזה. אני מקווה שאני אהנה לראות את זה בניגוד לדי וי די הקודם שדי יבש... ד"א למישהו יש באמת מושג אם הוא יגיע לכאן??...

avivs

New member
הוא יגיע...

השאלה זה מתי. הוא לא יצא כנראה בעשירי לדצבמר אלא יותר מאוחר. ישראל הולכת לפי אירופה ושם הדי וי די לא יוצא באותו הזמן.

למעלה