סתם שאלה

guliver182

New member
סתם שאלה

אהלן, רציתי לשאול שאלה שכנראה נובעת מחוסר הניסיון שיש לי בכל הקשור למין, וזה אולי בעצם גם המחיר שאני משלם על הביישנות שלי בכלל ...
מה ההבדל בין התאהבות לחרמנות ? יכול להיות שאני לא הומו בכלל ? יום טוב

aשרון

New member
היי.....

אנחנו לא יכולים להגיד לך אם אתה גיי לחלוטין או דו מיני. זה תלוי בך לגלות.

ההבדל בין התאהבות לחרמנות :

התאהבות באדם אחר מכילה רגשות עמוקים כלפיו, אתה מרגיש קשור לבנאדם, רוצה אותו איתך ומתגעגע אליו כשהוא רחוק ממך.

חרמנות באה כדי לספק את היצר המיני .

guliver182

New member
הבנתי ובכל זאת כדי שאבין

את הנושא קצת יותר טוב, אני יכול לדוגמא נגיד "להתחרמן" על בחור מסוים ובעצם אם אין לי את החרמנות על בחורה מסויימת זה בהכרח אומר משהו על המשיכה שלי כלפי מין מסוים?

ItsikH

Member
ראשית מושגים לקוחים מהשפה, התודעה שלך היא שלך ולכל אחד
יש חוויה אחרת של עצמו ושל זולתו.
מה שמקובל להניח, ששני המושגים האלו הם פיזיולוגיים, גם תשוקה מינית וגם התאהבות, ושתי החוויות האלו לא באמת קשורות לזולת למרות שנדמה לנו שכן:
  • במקרה התשוקה אנחנו מפנים אותה למי שבקרבתנו ואנחנו חווים כמספק מענה לתשוקה הזו - לא פעם, בעקבות סיפוק התשוקה, כשנתבונן במושא תשוקתנו, נתהה מהו שגרם לנו לבחור דווקא בו...
  • התאהבות מופנית לאדם ספציפי, והיא אמנם יותר עמוקה מתשוקה, אבל עדיין כוללת מרכיב מאוד משמעותי של זרות, אנחנו מתאהבים יותר בתדמית בדמיוננו מאשר באדם שאנחנו באמת מכירים לעומק. התאהבות מושפעת גם מתשוקה אך לא רק - יתכן שתכונות שאנחנו מייחסים למושא אהבתנו יגרמו לנו להתאהב בו [אבל בדיוק כמו התשוקה, יתכן בהחלט שאנחנו מחפשים את התכונות האלו ולכן "נמצא" אותן בכל מי שיעורר בנו את החוויה הזו].
אהבה מחייבת היכרות וקרבה, ולכן היא מעבר לשתי חוויות אלו, אבל רצוי לשמר אותן יחד עם האהבה, אחרת נשארים עם תסכול מיני ורגשי בקשר שראוי ומתאים לנו אלמלא כן.

אתה מחפש כאן תשובה לשאלה אם אתה הומו?

זה כבר ברור, שרק אתה יודע את התשובה, אנחנו מה אנחנו בעצם אם לא רימה ותולעה [ירמיהו בנאום ההתקדשות שלו לנביא].
באשר לשאלתך, לא מכיר את המילה להתאהב בכלל. זו מילת אמצע מגוחכת שמתרגמת את המילה enamoured ובצורה די גרועה.
חרמנות היא בסה"כ רצון עז ובלתי מוכחש לקיים יחסי מין [ ישנם כאלה שישכבו עם כל מה שזז כהם חרמנים ]. אין לחרמנות שום דבר עם אהבה או "התאהבות".
וכן, שכתבי עם מישהו'הם שהיו חרמנים ולא הטריד אותם שגבר יורד להם או חודר אליהם. הם התנקו מהחרמנות.
החרמנות הזו היא גם סיבה לקים יחסי מין בין גברים בסביבות זכריות מובהקות.

Uri04

New member
התאהבות יכולה להחזיק שנים ארוכות

התאהבות היא כאשר האדם בו אתה מאוהב לא יוצא לך מהראש, גם כשאתה ממש מנסה. היא כאשר אתה מפנטז עליו בהקשר של משפחה וילדים. היא כאשר אתה דואג לו ואכפת לך מה יקרה לו. היא כאשר הלב שלך מרגיש שהוא עומד להתפקע מתוך בית החזה שלך ברגע שאתה רואה אותו. היא כאשר הוא נשבר לרסיסים ברגע בו אתה מבין שהיא חד צדדית. היא יכולה להיות חתיכת ביץ' לא קטנה.

למעלה