סתם שאלה:

puckman

New member
סתם שאלה:

למישהו פעם ברח האמבולנס [ז"א הנהג לא חיכה לו...]????

inbale

New member
אתה רוצה לשתף אותנו במשהו? ../images/Emo6.gif

נשמע כמו פאדיחה לא קטנה..מה קרה הנהג השאיר אותך בבית של החולה או בחדר המיון?

puckman

New member
חחחחח.. לא זה לא היה עד כדי כך נורא

הנהג שלי היה אפאתי לחלוטין... אני לא חושב שהוא שם לב שהיינו רק 2 אנשים מאחור...
אבל לא חשוב... אוקצור: היה בלגאן שלם במשמרת... והעבירו אותי מאמבולנס לאמבולנס... ואז פתאום אני רואה את האמבולנס שלי יוצא מהתחנה..
לא הייתה קריאה.. כלום!.. הוא פשוט יצא... התחלתי לרוץ אחריו אבל הנהג לא עצר.. (לא נראה לי שהוא שם לב שהוא היה רק עם איש אחד (חוץ ממנו...)

אהה...

יום אחד הלכנו אחרי נסיעה לאכול וכולם ירדו מהאמבולנס חוץ מהנהג ואני ומתנדבת חיכנו קצת יותר זמן במסעדה אחרת לאוכל בעוד שמתנדב אחר הלך לאמבולנס והם התחילו לנסוע אותו מתנדב ביקש מהנהג להסיע אותו הביתה (זה היה ממש קרוב לשם) וכשהוא מגיע לבית של המתנדב ומוריד אותו אז הוא מסתכל אחורה ורואה שאנחנו לא שם אז הוא חזר ואסף אותנו מהמסעדה חחחחח..... והיה מקרה גם יום אחד שהיינו בבית חולים והתחלפנו בצוותים בגלל הסעת מתנדבים ואחד האמבולנסים שכח את הטפסים החמצן הקטן והמיטה בבית חולים וכשהוא כמעט הגיע לתחנה הוא שם לב והיה צריך לחזור חזרה (יש להזכיר כי זו הייתה משמרת קשה ביותר!!!)

paradan

New member
אם כבר אז הנה סיפור משעשע../images/Emo151.gif

אתמול עשיתי משמרת לילה. ישנתי שנת ישרים בחדר מתנדבים עד השעה 9:00 בבוקר. התעוררתי, שתינו קפה עם החבריה ואני רואה את הרופא שהתעורר, נראה מה זה שפוך. אני אומר לו "מה קרה אפשר לחשוב איזה משמרת ´קריעה´". מה שהוא ענה לי: "נו בטח אתה ישנת ואנחנו עבדנו"
מסתבר היו כמה וכמה קריאות בלילה, גם לרגיל וגם לנט"ן, ואני ישנתי ממש טוב... האמת זאת גם לא פעם ראשונה שזה קורה לי. פעם הרגיל עשה החייאה באמצע הלילה, כמעט איזה שעה כשהנט"ן היה מחוץ לעיר, ואני ישנתי מה זה טוב בתחנה... דני

amitp

New member
טוב, נו, אתה כבר מתאמן לקראת

תחילת השנה :) ... נתראה ביום ראשון!

לא ברח לי אבל....

השארנו פעם מתנדב באמצע יער אחרי החייאה מוצלחת. פשוט מההתלהבות שהחזרנו דופק ונשימה לאיזה מישהו העמסנו אותו לאמבולנס והתחלנו לנסוע כשבדרך אנחנו קולטים שחסר מתנדב. מזל שהיה איתנו רכב פרטי של אחד החובשים של האיזור שלקח את הבחור אחרת הוא היה נשאר ביער לבד. ("פרויקט המכשפה....")

puckman

New member
איזה חארות! ../images/Emo13.gif

בטח עשיתם לו טראומה נפשית... והוא בטח גם עזב את מד"א אחרי זה....

Yev

New member
השבוע, במשמרת מתחנו מתנדבת...

פנינינו לתה"ש .. ואחד המתנדבות... כמעט כשנסענו בקשה שתלך לקנות שתיה.. ואז הנהג.. החליט למתוח אותה.. והתחבאנו מאחורי הקיר... שממול הכניסה(מי שמכיר) זאת אומרת כמעט לא נסענו אבל היא לא ראתה אותנו.. ואנחנו התחבאנו לראות מה התגובה שלה תהיה... היא יוצאת והיא כזאת בשוק לא מאמינה... והיו שמה אנשים שישבו בכניסה למיון, ושיתפו איתנו פעולה(בלי שבקשנו מהם), ואמרו כן כן הוא נסע... אחרי זה שכבר נגלנו אליה.. כל הדרך.. רק אמרה שהיא עוד תחזיר לנו..

זה לא פעם ראשונה

שעושים ת´קטע הזה בתה"ש.. (אבל המתנדבת גנובה בראש, המכשיר פחיות הוא בכניסה למיון! היא לא ראתה שאתם נוסעים?) או שהיא נכנסה בפנים לקופי טו גו לקנות? בכל מקרה, ראיתי פעם שצוות נט"ן עושה את זה לרופא שם. הרופא נכנס בריצה פנימה לקרוא להם בקשר של אמבולנס רגיל שהיה שם. הוא נכנס בריצה, והם הפעילו לו צופר... היה נחמד ומשעשע... (חסר שירוחם מנדולה יכנס ויקרא את זה, הוא יפרק לכולם את הצורה) :))

omernaor

New member
שירות לאומי

פעם קרה ששכחנו לגמרי בת שירות לאומי במיון (ברזילי) ורק שחזרנו לשם (נסיעה רצופה) גילינו שהיא שם.

Yev

New member
לא.. היא הייתה עוד יותר האבלה...

היא קנתה בדוכן קפה הזה שממש בכניסה!!! ולא שמה לב שנסענו....

למעלה