סתם שאלה:

רננה 18

New member
אכן. הוא אינו מפגר ולכן לא חזר

לענות לשאלותיו של זוהר. הוא ניצל את זכות השתיקה לשאלות שנחמדות שכל כוונתן היו להוביל אותו להתכתשות. אגב, הוא לא ענה גם מהסיבה שהוא חזר היום ללימודיו. שמתי לב, שעניתי לזוהר או לפלסטיק קפץ הנסיך שלכם- שאף אחד לא מוחה על התבטאויותיו ("את העלוקות צריך להשמיד"--"בעל החי על חשבון אשתו הינו סרסור") ( חוץ מאנני4) - וקיקרקר ואף אחד לא העיר לו על נזקיו לדיונים. אני מפריעה לכם כי אני מהצד השני. וצריך תואר מהטכניון כדי ללהג את מילות הפלא המופלאות של הנסיך מוולש . או צריך להיות חכמולוג מאוניברסיטה חלם כדי לנבל את הפה במילים הכי זולות כמו שעושה מידי פעם "דברי הוצאו מהקשרם". ועל כך, אף אחד לא פוצה פה. בזולות וברמה תת תרבותית--כולם משתפים פעולה עם שני הנ"ל. אבללללל, זה לא יעזור להם.... אז אני זו שמפריעה לכם.

עמלק

New member
ברור שאינו מפגר,

השאלה היא מדוע את דורשת לעורר פרובוקציות כאשר את יודעת שאין צורך בך, הרי את אומרת בפה מלא כי חגי אינו מפגר, וכי אם אינו מפגר מדוע הוא זקוק לך "שתגני" עליו ותלמדי אותו את "זכויותיו" ואי "חובתו" לענות על שאלות בפורום באינטרנט. איני בטוח כי לא ענה משום שהוא "שומר על זכות השתיקה" (האם הוא נחקר תחת אזהרה ? או שמא זה רק השלב הבא וכעת הוא רק מוסר עדות ?, בחירת המילים שלך מוזרה מאוד.)... יתכן כי לא היה לו זמן... וכן, אם את באמת רוצה לדעת, את מפריעה מכיוון שכניסתך לשרשור בו אין לך מה לומר רק יעודד פרובוקטורים אחרים להמשיך את ההפרעה, מדוע שלא תראי טיפ טיפה בגרות ומראש לא תכנסי להיכן שאין לך מה לומר ושאין מעוניינים לשמוע פרובוקציות שלך או של אחרים. או שמא כל רצונך הוא להשתיק את חגי כי את מפחדת מתשובותיו או שאינך מעונינת לשמוע אותן... יום טוב. עמלק.

רננה 18

New member
עמלק. אתה שם לב שאתה סותר

עצמך מינה וביה. אם אתה מבקש ממני לא להתערב בדיון הגון אז למה אתה מתערב ומעיר לי? אם הבחור לא זקוק לעזרתי- מדוע הוא זקוק לעזרתך? אין אני באה לעורר פרובוקציות, למרות שלפעמים זה בהחלט מוסיף פילפל לענין. זכותי לגלוש לכל שירשור בדיוק כמו שעושים חבריך וללא הערותיך. קריאה לבגרות תתקבל בהבנה אך ורק לאחר שאראה שיתר המשתתפים זוכים להערות כאלו כאשר זה מגיע להם. מאחר ואני באה מהמיגזר החרדי- הרי נח לכולם להתנפל עלי. אבל, כפי שכבר כתבתי, אין לי בעיה להגיב או להעיר למרות שאני מעוניינת יותר להביא נושאים לדיון- מה שמפריע לשניים מהפורום שעל כל פיפס שלי, מגיבים כ"מבוגרים" אבללל, אני מבטיחה להיות ילדה טובה בעתיד הקרוב ופחות להגיב על דברים שיוצאים מהקשר הנסיך.

עמלק

New member
שגיאה לוגית מצידך...

חגי, זוהר ואנוכי היינו שקועים בדיון מעניין עם עתיד להשאר דיון ידידותי וחסר פרובוקטורים. נחיתתך בשרשור פגעה עמוקות באיכותו, ובייחוד לאור העובדה שאין לך שום דבר להוסיף לו. אני לא מתערב בשרשור מכיוון שכבר הייתי בעיצומו של דיון. למה אני מעיר לך ? כי את פרובוקטורית וכל מטרתך היתה וכנראה עודנה, להרוס את הדיון. אז מזל טוב לך רננה יקרה, הרסת אותו, כעת את יכולה להתפנות ולהמשיך את הריבים על גבי השרשור הזה. "קריאה לבגרות תתקבל בהבנה אך ורק לאחר שאראה שיתר המשתתפים זוכים להערות כאלו " = מאוד בוגר רננה, עלי והצליחי.

רננה 18

New member
תודה לך, המורה!!

שירשור הוא לא הבית הפרטי של אף אחד. אם אתה בא להטיף מוסר, תעשה זאת לחבריך בפורום הניכנסים לתוך ובתוך כל הודעה שלי: מנבלים את הפה וכו. חגי, לא היה עונה לך בכל מקרה. כך הוא כתב לי במסר פרטי וכן משום שחזר באותו יום לישיבה בה הוא לומד ועמד אוטוטו ליפול טרף בציפורני זה וזה שהכינו את הרקע עם שאלותיהם הפרובקטיביות. כן. כן. פרובקטיביות. עד כאן בלהתנצח. באסטה.

עמלק

New member
ברור שאינו מפגר,

השאלה היא מדוע את דורשת לעורר פרובוקציות כאשר את יודעת שאין צורך בך, הרי את אומרת בפה מלא כי חגי אינו מפגר, וכי אם אינו מפגר מדוע הוא זקוק לך "שתגני" עליו ותלמדי אותו את "זכויותיו" ואי "חובתו" לענות על שאלות בפורום באינטרנט. איני בטוח כי לא ענה משום שהוא "שומר על זכות השתיקה" (האם הוא נחקר תחת אזהרה ? או שמא זה רק השלב הבא וכעת הוא רק מוסר עדות ?, בחירת המילים שלך מוזרה מאוד.)... יתכן כי לא היה לו זמן... וכן, אם את באמת רוצה לדעת, את מפריעה מכיוון שכניסתך לשרשור בו אין לך מה לומר רק יעודד פרובוקטורים אחרים להמשיך את ההפרעה, מדוע שלא תראי טיפ טיפה בגרות ומראש לא תכנסי להיכן שאין לך מה לומר ושאין מעוניינים לשמוע פרובוקציות שלך או של אחרים. או שמא כל רצונך הוא להשתיק את חגי כי את מפחדת מתשובותיו או שאינך מעונינת לשמוע אותן... יום טוב. עמלק.

Prince of Wales

New member
גברת רננה, את דמגוגית קטנה

ולהשכלתך, כל פעם צריך להשכיל אותך מחדש, אומרים הנסיך מויילס. שם חבל הארץ הוא ויילס, ושם העם הוא ולשים.

רננה 18

New member
טוב. בזכותך אני לומדת עיברית.

אז בא נעשה לך מבחן קצרצר: מה פירוש המילה: SPIN OFF? ועוד: האם מוכר לך השם: ג´ון צארלס? אני ניכשלתי בעיברית ובסטפאני ממילאנו(כשל חמור) ועכשו נבחון את הוד מעלתו.

מגי הקטנה שלנו עשתה spin off

לעצמה, והפכה מדמות קיקיונית וחסרת משמעות לרננה18 - הדמות שעושה עוול למין הנשי, ומעליבה את רוב הפרות בסביבה עם המבט שלה. ולמה לפרה יש מבט יותר אינטיליגנטי ממך: 1. spin off - זה שתי מילים,לא מילה אחת. 2. ל - spin off יש יותר מפירוש אחד. הפירוש השני הוא מונח משוק הממון שקשור להקמת חברות בת עקב שינויים בחברה קיימת. 3. כותבים: בוא ולא בא. 4. עכשיו: כותבים עכשיו ולא עכשו. 5. נבחון - כותבים ואומרים - נבחן.
- יאללה, לכי תעמדי על גבעה. ><>

באמת תהיתי מה הקשר לפורום

כנראה שרננה הייתה אתמול בשעור (איפה היא לומדת
? בר אילן מתחילים רק ב13 למיטב זכרוני...) ולמדה מושג וכמו ילד בכתה ד´ היא באה לספר למבוגרים (מנטלית).

למעלה