אם היית יפיופה אז היית מגלה שהן דווקא כן
O onmypenis New member 5/2/13 #49 אולי ואולי לא. אין קשר. לא שמעת על יפיופות עם בטחון עצמי נמוך? כאלה שלא נמצאות בסביבה גברית? פגועות שהתרחקו מהמין הגברי? לא חסרות דוגמאות. אבל מה אני מבינה, אני לא יפיופה.
אולי ואולי לא. אין קשר. לא שמעת על יפיופות עם בטחון עצמי נמוך? כאלה שלא נמצאות בסביבה גברית? פגועות שהתרחקו מהמין הגברי? לא חסרות דוגמאות. אבל מה אני מבינה, אני לא יפיופה.
W wish2 New member 5/2/13 #53 אני פגועה תרבותית יש בי משקעים שמקורם בדת האיסלאם שמשפחתי משתייכת אליה. זה שגדלתי בבית עמוס בגברים פרימיטיבים וחשוכים לימד אותי להיות שורדת ולוחמת. אני מוכנה לספוג כל מהלומה וגם לשטוף כלים אחר כך. אני עונה לך על חלק מהתהיות?
אני פגועה תרבותית יש בי משקעים שמקורם בדת האיסלאם שמשפחתי משתייכת אליה. זה שגדלתי בבית עמוס בגברים פרימיטיבים וחשוכים לימד אותי להיות שורדת ולוחמת. אני מוכנה לספוג כל מהלומה וגם לשטוף כלים אחר כך. אני עונה לך על חלק מהתהיות?
O onmypenis New member 5/2/13 #55 אני שמחה בשבילך שאת שורדת ולוחמת ואז שוטפת כלים. אשת חיל מי ימצא! כן ירבו נשים כמוך!
ל לא מתדיין בקלות New member 5/2/13 #59 אין יפיופה ללא ביטחון עצמי עוד לא נולדה היפיופה שתצליח להתרחק מסביבה גברית.
ל לא מתדיין בקלות New member 5/2/13 #66 לא עניין של אמונה, זה פיסיקה. יודעת איך עובד מגנט? אותו עיקרון.
J Jake Speed New member 5/2/13 #50 יפיופה תמיד תקבל תשומת לב אלא אם היא בזוגיות. ואז, שתקבל את הצומי מההוא שהיא מחזיקה את הזין שלו בפה שה.
יפיופה תמיד תקבל תשומת לב אלא אם היא בזוגיות. ואז, שתקבל את הצומי מההוא שהיא מחזיקה את הזין שלו בפה שה.
O onmypenis New member 5/2/13 #54 לא תמיד בכלל לא כיוונתי לכונפה מול יפיופה בפורום שיחת גברים. כולכם יפים וכלכן יפות.