סתם שאלה מה יש לנשים לחפש בפורום שיחות גברים?
כ כבר לא על אי בודד New member 5/2/13 #18 אך אני אוהבת שמאיימים עלי נו... נראה לי שאתה יודע אז לך על זה ותחסוך לי אנרגיה
W wish2 New member 5/2/13 #35 לא לא לא אל תלכי רק בהתחלה זה ככה. אחר כך כולם עושים פה חגיגית אהבה גדולה. תנסי. אני לא מבטיחה לך שאני אהיה נחמדה תמיד. אבל יהיה כיף.
לא לא לא אל תלכי רק בהתחלה זה ככה. אחר כך כולם עושים פה חגיגית אהבה גדולה. תנסי. אני לא מבטיחה לך שאני אהיה נחמדה תמיד. אבל יהיה כיף.
כ כבר לא על אי בודד New member 5/2/13 #38 זה בסדר גם בפורום שממנו הגעתי סוקלים באבנים חדשים אבל שם יש הנחות לבנות כוסיות, פה לא בכל מקרה אין לי כבר יותר מדי עניין.
זה בסדר גם בפורום שממנו הגעתי סוקלים באבנים חדשים אבל שם יש הנחות לבנות כוסיות, פה לא בכל מקרה אין לי כבר יותר מדי עניין.
W wish2 New member 5/2/13 #39 אבל הגברים שלנו הכי שווים. חכי לערב. המקום מתמלא בחתנים פוטנציאלים שמפזרים מטען גנטי לכל דיכפין.
W wish2 New member 5/2/13 #46 אז מה אתה אומר?.. יש לי סיכוי להתנשק עם סטלין? הוא אומר שהוא מדגמן בין לוויה ללוייה.
מ מוטי חוף מציצים New member 5/2/13 #93 הממממ אני אומר : "לָכֵן, הַמַּשְׂכִּיל בָּעֵת הַהִיא יִדֹּם, כִּי עֵת רָעָה הִיא"
מ מוטי חוף מציצים New member 5/2/13 #89 וויש למה התכוונת? את דוברת ארמית? "כל דכיפין" א.לפירוש המילולי המקורי "כל הרעב או רעבה " ואז חחחחחחח....... ב.או לפירוש המקובל אצלנו כיום "כל המעוניין" ג.או לשניהם.
וויש למה התכוונת? את דוברת ארמית? "כל דכיפין" א.לפירוש המילולי המקורי "כל הרעב או רעבה " ואז חחחחחחח....... ב.או לפירוש המקובל אצלנו כיום "כל המעוניין" ג.או לשניהם.
S supeman New member 5/2/13 #24 את אוהבת שמאיימים עליך? קינקי מדי אפילו בשבילי. את גם גומרת ממכות? שואל בשביל החבר'ה.
S supeman New member 5/2/13 #29 טוב, את נשמעת קצת מפחידה. או הרבה מופרעת או שזאת טכניקה מקורית להשיג תשומת לב בפורום גברים. כי אחת שאוהבת איומים עוד לא היתה לנו. ואנחנו רוצים שזה יישאר ככה.
טוב, את נשמעת קצת מפחידה. או הרבה מופרעת או שזאת טכניקה מקורית להשיג תשומת לב בפורום גברים. כי אחת שאוהבת איומים עוד לא היתה לנו. ואנחנו רוצים שזה יישאר ככה.