סתם שאלה

1yuda1

New member
סתם שאלה

היה כאן מישו שהדריך פעם בבני עקיבא למרות שהוא הומו? ואל תספרו לי שזה לא מפריע... זה כן.

1yuda1

New member
אז

מה אמרת לחניכים שלך, שהם שאלו על זה? לי זה בכלל מפריע להתפלל.. אז איך אני אלמד אותם איך להתפלל., זה מסובך... עצה, מישו?

aldo7

New member
בהמשך למה שכתבתי למטה

א. להבדיל בין זהות למעשה (הומו=אדם שנמשך לגברים, התורה אוסרת מעשה מאד מסויים - אקט אנאלי). ובכלל, "אל תדו את חברך עד שתגיע למקומו". ב. תלמד את עצמך איך להתפלל. ממילא זה יקרין החוצה. אחת הבעיות של מדריכים זה שהם לא למדו כלום בעצמם אבל רצים לחנך אחרים (ואני בכלל אתם מדריכים). בהצלחה.

יום.

New member
אני חושבת שיש צורך חדד את השאלה שלך

האם מישהו הדריך פעם בבנ"ע בתור בומוסקסואל מוצהר?

dkey

New member
זה תיאורטי

כי אני משער שהוא היה מסולק מיד.

אז שיתבע את הארגון

יתעשר ב-50 אלף ש"ח עוד לפני הוכחת הנזק... נכון להיום, ויש לקוות שכך יהיה גם בעתיד, חוקי ה"אלוהים" כפופים לחוקי מדינת ישראל.

תל אביבי יקר וחשוב מאוד!

חוקי התורה קדמו לחוקי מדינת ישראל בכ- 6,000 שנה. חוקי התורה הם נצחיים ואילו חוקי המדינה מוחלפים לפי האופנה ולפי רוחם של הפוליטיקאים. הדבר היחיד, שנעשה עד היום לכפות עניין זה, הוא חיובו של ראש עירית ירושלים לקיים את המצעד בעירו, כי ראש עירית ירושלים הוא ראש עיריה ולא נהל "תלמוד תורה". היעלה על דעתך לחייב "תלמוד תורה" או כל בי"ס דתי אחר לללמד בכיתות מעורבות או לקבל לשורותיו תלמידים בעלי השקפה ואורח חיים שונה מהמקובל באותו מקום?! לו היה ניסיון של בג"ץ לעשות כן, היו משביתים מיד את כל החינוך הדתי וכבר היה קם בכנסת מי, שיקצץ את רגלי הבג"ץ ולא יניח לו להניחם במקומות לא לו. חוץ מזה, האם אינך חושב, שבתי המשפט אינם פועלים לפי תפיסת העולם שלך? נחמה קטנה: גם לא לפי תפיסת עולמי.

דווקא ההשתנות וההתפתחות

של מערכת חוקים - היא עושה אותה לראויה יותר בעיני.

עד כדי כך?!

הרי אתה יודע היטב, שחוקי המדינה נקבעים ע"י אנשים ע"פ השקפת עולם פוליטית, ולפעמים גם ע"פ אינטרסים, שאינם טהורים תמיד, ואלה הם חוקים ראוים בעיניך?! ואם יש חוקים, שאינם לרוחך, גם אותם תקבל?! חוקי התורה אין להם דבר עם האנושות. הם נקבעו ע"י כוח עליון לדורות. המעניין הוא, שמדי יום מתגלים ממצאים מדעיים, שמוכיחים, כי מה שכתוב בתורה הוא אמת.מי, שמאמין בזה באמת, לא זקוק להם. אם אני אמין, שאתה אדם ישר, אינני זקוק להוכחות לכך. ו... לא! אינני מציע לבטל את המדינה ואת חוקיה. ללא ספק צריך שלטון וצריך חוקים, שישליטו סדר בחברה. גם בתקופת התנ"ך היו מלכים, שחוקקו חוקים, ולא נמצא בהם שום סתירה לחוקי התורה אלא אם כן היו אלה מלכים רשעים, שכפרו בתורה.

io4minyan

New member
זוכר?

את המכר המנוול שלך מחברת ההיי-טק הגדולה שלא רוצה קצינים אצלו ? מדוע אז לא היית כזה מיליטנטי???

כי ההזדהות שלי על העוולות אינה דומה כלל

וגם אוביקטיבית יש שוני עצום בין אפליה בגלל מה שאתה (=גזענות) לבין אפליה בגלל הרקורד והבחירות שלך. (דווקא שאלתי את אותו אדם אם אין לו בעיה מוסרית עם האפליה הזו והוא ענה שקצינים בצה"ל נוטים לחשיבה מאד מרובעת, שיטחית, אינם יצירתיים, הם גרועים בניהול וביחסי אנוש, ונורא הולכים בתלם ושמרנים, צייתנים באופן מבהיל - וכל זה ממש לא מתאים לארגון)

io4minyan

New member
ויש הרבה שיגידו לך ש...

ההומואים נוטים לחשיבה מאד מרובעת ( בעיקר כשזה מגיע לריבועים בבטן ), שיטחית ( בלי תמונה-אין תגובה ), אינם יצירתיים ( עד כמה צריך להיות יצירתי כשכל מה שיש בראש זה רק זיונים ), הם גרועים בניהול וביחסי אנוש ( רק 20 ס"מ ?? צא... צא לי מהרשתית ), ונורא הולכים בתלם ( אותם מסיבות אותה מוזיקה ) ושמרנים ( מקובעים על מראה הדוגמן האולטימטיבי ), צייתנים באופן מבהיל ( לקודים של אופנה )- וכל זה ממש לא מתאים לחברה המתוקנת. ככה זה ששופטים אנשים לפי סטריאוטיפ. הומואים, ערבים, קצינים, מתנחלים. פתאום כולם מקבלים נפח של שקף וכל מה שרואים זה את התבנית שהזינו ושמנו מתחת.

השוואה לא טובה

מפני שלהניח שאדם נושא שלל תכונות מסוים בשל העובדה שהוא יהודי או הומו או מרוקאי - זו גזענות, ואילו ההנחה שבחירות שעשה אדם בחייו מעידות על התאמתו לתפקיד X - היא הגיונית וראויה. ברור לי שאתה מבין את ההבדל הזה ואת משמעותו.

io4minyan

New member
צר לי לאכזב אותך אבל אני ממש לא מבין

מאין החוצפה לקבוע שבחירתו של חייל ללכת למסלול קצונה הופכת אותו לשבלונה מרובעת, שטחית ולא יצירתית, לוקה בניהול וביחסי אנוש , הולךבתלם , שמרן וצייתן באופן מבהיל . אגב, לרוב , הוקעתו של ההומוסקסואל היא אינה בגלל אוסף התכונות שלו אלא בגלל הבחירה שלו לגלות את נטייתו ברבים, שזו בחירה לכל דבר בדיוק כמו שהחייל בוחר, בגלל אוסף התכונות שלו, להגשים עצמו בתפקידי קצונה ופיקוד.

יש מבדקים לקצונה

שנועדו לאתר תכונות אישיות מסוימות אצל הנבדק. ידוע לך מהן?

חסר רק ה- ../images/Emo8.gif

מתפתל משעול הפרא בין ההרים, מתקדמת בו דומם... ואת ההמשך תוכלו למצוא באתר "שירונט" עם שמות המבצעים ישראל יצחקי, יהורם גאון, דודו זכאי ועוד (גם ברוסית במקור) וכמובן גם בציון שמות היוצרים. אגב כל קשר בין השיר לבין הפורום הוא מקרי ואסוציאטיבי בלבד. זה פשוט לא כל כך מתאים לכאן.

1yuda1

New member
חחח, יופי!

עוד סיבה למה להישאר בארון... חחח(כאילו שהיו חסרות לי)

orenin

New member
אולי תפרט מה בדיוק מפריע לך?

ואם אתה מרגיש: "איך אני יכול להעיר לחניכים על שהם לא מכוונים בתפילה או מגזימים עם הבנות בזמן שאני הומו", אז עדיף שתמחוק את המחשבה הזו מהראש. יש המון המון בולשיט בבני עקיבא. מדריכים שהם בסה"כ ילדים בכיתה י' עומדים בפני ילד מסכן בכיתה ז' ומפחידים אותו שלא לאונן, ולא לגעת בבנות ולא ולא ולא. וזה בזמן שהם מאוננים את עצמם לדעת בבית, אחרי הפעולה.

למעלה