סתם שאלה:

wee man

New member
סתם שאלה:

מי פה עוד לא הרס לעצמו ועוד לא יודע מי ניצח בהשרדות 4? אני בטעות פתחתי הודעה עם ספוילר, ראיתי בקושי את השם וסגרתי והיום אני לא זוכר מי קראתי אתמול שניצח... אני מקווה שכשאני אראה את השם הזה אני לא אזכר... wee man

Luthien

New member
אני לא יודעת ואני גאה בזה....

כולם מכירים אותי כאדם שיודע כבר בהתחלה מה יקרה בהכל, והחלטתי שהפעם אני לא אהרוס לעצמי......אני רק מקווה להחזיק מעמד......

gilka

New member
אני לא יודע

ואני גם ממש גאה בעצמי כי אני גם לא ידעתי מי ינצח בעונה שעברה (3) עד שראיתי את הפרק האחרון ואני מאוד גאה בעצמי. למרות שלא ידעתי אני די ניחשתי שזה איתן כי גם הוא היה ממש נחמד והגיע לו וגם כי אחותי (שידעה שהוא ניצח) ידעה עליו קצת יותר מדי כדי שהוא לי ינצח. למרות שניחשתי עדיין לא הייתי בטוח והייתי מתוח מאוד בפרק האחרון ואני מאוד גאה בעצמי כי אף פעם לא החזקתי מעמד בדברים מהסוג הזה!!!

uvdude

New member
בגדול אני עדיין לא יודע

פתחתי איזה הודעה וראיתי איזה רמז אבל אני לא בטוח שזה קשור בכל מקרה זה ברור שמתישהו לפני שהעונה בכלל תתחיל אני אהרוס לעצמי

Optimus_Prime

New member
ת´אמת, עדיף לדעת(בלי ספולירים..)

כל מי שיודע כבר נפטר מהעול הכבד הזה אני עכשיו צריך להיות חצי שנה בפורום בפחד שמישהו טיפש יפרסם את המנצח בכותרת!! אההה!! כמו שקרה בהישרדות 2, שמרתי טוב טוב, לא הסתכלתי ולא עשיתי כלום, עד שיום אחד לפני הפרק(ויומיים אחרי שהוא שודר בארה"ב) איזה מישהו מטומטם בצ´אט אמר לי שטינה זכתה)!#$)_#%*_) זה מפחיד! אבל רגע אסור לפחד
!!!!!! || || || || /\

shira245

New member
אני כבר גיליתי..הרסתי לעצמי..

נורא רציתי להישאר במתח... אבל ראיתי עם הודעה עם ספויילר ופתחתי בלי לחשוב..... אבל אני לא מצטערת על זה...... זה עדיף מאשר לגלות באמצע!! אחרי העונה ה-3 שגיליתי במקרה כמעט בסוף אני מעדיפה לגלות בהתחלה. האמתי שבבתחלה חשבתי שזה מישהו אחר בגלל השם.. לא נורא...

HoNeY14

New member
אני לא יודעת עדיין אבל...../images/Emo118.gif

פתחתי בטעות הודעה עם ספויילר והיה כתוב שם פרט על המנצח\ת אולי זה נכון אולי זה לא נכון מהיום אני לא פותחת הודעות מספויילרות

למעלה