סתם שאלה

subotaj

New member
סתם שאלה

לפני יומיים חלמתי חלום שפעם חלצתי אותו לפני שנה בערך כי זכרתי אותו טוב והיום חלמתי שוב כמעט את אותו החלום שחלמתי לפני הרבה זמן? אז השאלה לי איך אפשר לחלום אותו חלום? ולמה פץאום משום מה חלמתי אותו מעיניין

Variety

New member
תגובה

היי, מה שאתה מתאר מאוד מוכר לי. יש לי המון חלומות שנראים לי שחוזרים על עצמם, למרות שאני לא בטוח. לפחות יש מקומות שחוזרים על עצמם, והרגשה של דה ז´ה וו שלרוב חוזרת על עצמה. חלומות פז, Variety-

Skiter

New member
גם לי זה קרה אבל במתכונת קצת שונה..

שנה שעברה או בתחילת השנה לפחות חלמתי שיש תחרות בשכבה שלי ורק שלושה נבחרים להתמודד אז אני נבחרתי ועוד בת ועוד בן או בת, אז הייתי בטוח שניא בכיתה ז´. השנה לא מזמן חלמת את החלום שוב רק שידעתי שלכאורה התחרות הייתה "בשנה שעברה". בחלום החדש נבחרתי שוב ואז עוד ילד ה- ואז אמרתי לה בחלום: "נבחרים פעם שנייה הא?" ועוד מישהי.. ואז החלום התפתח לדברים מוזרים מ: שהרכזת שכבה שלי נותנת לי ולשתי המתחרות האחרות תמונה של סבתא שלה שהיא הדפיסה מפלאפון מיפן עד לטיול שנתי ששכחתי לומר להורים שלי שאני הולך אליו...

roy758

New member
סבתא של לאה לוי.,,

יאק!!!!!!!!!!! יש יותר כיעור מ"עכבלוי?!?!?!?" Oho god!!!!!!!!!! שאני חושב על זה, למה היית צריך להעלות את זה?! ***תרגום!(למי שלא הבין את ההודעה)*** א)שקד לומד איתי בכיתה, ולפי מה שאני הבנתי הוא הצטרף לפורום (לא הייתי פה בסופשבוע) ב)לאה לוי היא הרכזת שכבה שלנו, ואני יתאר לכם אותה! תארו לעצכם מישהי נמוכה מאוד|סגדש| , עם שיער אדום (צבוע) , יש לה משקפיים כאלה ענקיות! , פרצוף של עכבר (ואני מתכוון לזה) , שיניים עניקיות (כמו של עכבר) , היא לובשת בגדים מהמאה שעברה , המכנסיים שלה בגובה של מתחת לראש שלה, המכנסיים הם תחליף לחזייה שלה! , ויש לה קול מעצבן כזה של מורה !!!!!!
זה הכל! מקווה שלא הגעלתי אותכם יותר מדיי -רועי- (החתימה תוחלף בקרוב, אני מחפש משהו...)

דנה^^

New member
היום

קמתי בבוקר וזכרתי 2 חלומות, השני התקשר לראשון, והראשון היה מאוד מאוד דומה עד כמעט העתק מדוייק של חלום שחלמתי שנה שעברה כשאני לא כל כך מבינה מה הקשר שלו אלי הממממממממ. אני חושבת שאולי חלמת את אותו החלום כי זה התקשר למשהו בחיים שלך שהתקשר גם שנה שעברה או משהו.. בכל מקרה- אני הולכת לנסות את השיטה של לקום אחרי 6 שעות היום ומחר מקווה להצליח :)

למעלה