סתם שאלה... מה אומרים הראשי תיבות: שבל"ר ממ"ר יח"מ סממ"ר תודה מראש וסליחה על הבורות
ה הפורץ הנוצץ של הצאט New member 23/2/04 #1 סתם שאלה...../images/Emo9.gif מה אומרים הראשי תיבות: שבל"ר ממ"ר יח"מ סממ"ר תודה מראש וסליחה על הבורות
סתם שאלה...../images/Emo9.gif מה אומרים הראשי תיבות: שבל"ר ממ"ר יח"מ סממ"ר תודה מראש וסליחה על הבורות
S shaikn New member 23/2/04 #2 יש לך במאמרים את הפירושים. אבל בכל מקרה: שבל"ר: שימוש ברכב ללא רשות - בדרך כלל גניבת רכב ממ"ר: מפקד מרחב יח"מ: יחידה מיוחדת - בדרך כלל של המשא"ז כמו יחידת בלשים ובילוש נוער וכו' סממ"ר: סגן מפקד מרחב
יש לך במאמרים את הפירושים. אבל בכל מקרה: שבל"ר: שימוש ברכב ללא רשות - בדרך כלל גניבת רכב ממ"ר: מפקד מרחב יח"מ: יחידה מיוחדת - בדרך כלל של המשא"ז כמו יחידת בלשים ובילוש נוער וכו' סממ"ר: סגן מפקד מרחב
ש שלום30 New member 23/2/04 #3 בבקשה אתה מוזמן לבקר באתר ראשי התיבות שבל"ר = שימוש ברכב ללא רשות ממ"ר = מפקד מרחב יח"מ = יחידה מיוחדת סממ"ר = סגן מפקד מרחב
בבקשה אתה מוזמן לבקר באתר ראשי התיבות שבל"ר = שימוש ברכב ללא רשות ממ"ר = מפקד מרחב יח"מ = יחידה מיוחדת סממ"ר = סגן מפקד מרחב
E Elicoz18 New member 23/2/04 #7 בקשר לאתר הר"ת רמ"ן = רכז מודיעין? אני לא חושב כך.. רמ"ן זה ראש משרד ניהול - לפחות אצלנו. תקנו אותי אם אני טועה.. אני אברר
בקשר לאתר הר"ת רמ"ן = רכז מודיעין? אני לא חושב כך.. רמ"ן זה ראש משרד ניהול - לפחות אצלנו. תקנו אותי אם אני טועה.. אני אברר
א אוֹריארד New member 26/2/04 #8 אולי זה גם וגם...../images/Emo26.gif אני מכיר את השימוש בר"ת האלה ממשטרה צבאית - שם בוודאות זה קיים.