סתם שאלה

סתם שאלה ../images/Emo58.gif

אני יודעת שזה לא מתאים לסקאלי ושרעיון ההקרבה הוא מאוד מתאים לה אבל עלה לי רעיון כזה שאולי היא מסרה את וויליאם כי הוא היווה עדות כואבת לכך שמאלדר לא שם, והזכיר לה מדי יום ביומו את מה שעברה. אני לא אומרת שהיא מסרה אותו מתוך רוע או רצון להפטר ממנו חס וחלילה אבל האם העובדה כי פחדה שלא תראה את מאלדר יותר וכביכול תצטרך "להסתפק" בוויליאם שיזכיר לה שאביו כבר לא פה עזרה לה לגיבוש ההחלטה למסור אותו? האם בעצם כל כך כאבה לה הפרידה ממאלדר עד שלא יכלה לקבל לגמרי את וויליאם? אולי חיפוש התשובה מאיפה וויליאם הגיע ומה לא בסדר אצלו היא חלק מכל זה? מבחינה הגיונית אישה שניסתה כל כך הרבה להרות ועברה כל כך הרבה סבל תקבל את בנה לא חשוב מה גם אם יש בו משהו לא בסדר.. וסקאלי אם כי זה אופיה ואם כי לא יכלה לקבל את וויליאם ניסתה בכל כוחה להבין מה מקור הילד הזה... הקיצר, לא הבנתי מה רציתי לומר אבל ניסיתי להתחמק מללמוד למבחן בפסיכולוגיה...

1Shir

New member
../images/Emo6.gif העיקר שניסיון ההתחמקות הצליח!

זה עתה אני עושה ניסיון דומה משלי... אני חושבת שיש משהו במה שאמרת, שהיה לה קשה להתמודד.. אבל אני אמשיך לפתח את זה בפעם אחרת כי אמא שלי צריכה את המחשב ובשעה כזאת לא נעים לא לתת לה..

המשכתי עם הניסיון במילוי שאלוני

טרוויה מהאתר שגילי נתנה כבר הגעתי ל 1300 נקודות בערך אני לא ממש זוכרת. הקיצר כבר שעתיים במקום ללמוד אני בודקת את הידע שלי בתיקים ועכשיו באה השאלה ההגיונית למה אין בזה תואר?? אוף, הייתי מוציאה 100 או לפחות 90 בלי מאמץ והכי כיף ללמוד למבחן היה לראות פרקים מה רע?

Gilliana

New member
בכלל לא הצלחת להתחמק!

כי הרי מה את בעצם עושה עכשיו? ניתוח פסיכולוגי לסקאלי... ואני חושבת שאת צודקת בכל מה שאמרת - ם אם לא במודע, אני מאמינה שכל הדברים שציינת הבחלט הוו גורמים בהחלטתה למסור את וויליאם. אבל אני הייתי הולכת דווקא יותר לא על הקטע של הפרידה ממאלדר אלא חוסר היכולת להתמודד עם השאלה מי ומה הוא בעצם וויליאם. נראה לי משום מה שהעננין הזה שיחק תפקיד יותר גדול בהחלטה. ואני דווקא הבנתי מצויין כל מה שרצית לומר...

1Shir

New member
דווקא לגבי הניסיון לחפש מה לא בסדר

אני לא חושבת שזה נובע מחוסר קבלה שלו, כי הרי דווקא בהתחלה היא נסתה להתכחש לכך שהתינוק לא נורמלי, עד שלא היה ניתן להכחיש עוד, וסקאלי היא בכ"ז אדם מספיק מודע ונאור כדי לא להתעלם והיא בטח מספיק עקשנית ונחושה כדי לרצות להבין מה קורה עם הבן שלה.. אז זה לדעתי היה בגלל האופי, ולא בגלל הפחד מהישארות עם הילד. מה שכן, אני מאמינה שהיא מסרה אותו לא רק לטובתו אלא כחלק ממכלול נסיבות חייה באותה עת, שהן הרצון למצוא כבר את מאלדר, ואולי היא הבינה שהיא לא תוכל גם להתעקש לשמור על הילד וגם להתעקש למצוא את מאלדר ולהישאר אתו. אני בכלל כידוע בהתנגדות עזה לכל הסיפור הזה של הילד, אני לא רואה סיבה אלמלא וויליאם שבתחילת עונה 9 סקאלי לא היתה הולכת עם מאלדר במקום להיפרד ממנו שוב...

Gilliana

New member
ואני לא רואה לזה סיבה בכלל...

עם וויליאם ובלי וויליאם. להיפך - אני חושבת שברגע שהיא מסרה אותו ולא נעלמה יחד איתו ועם מאלדר היא רק סיכנה אותו עוד יותר...

1Shir

New member
לא הבנתי למה זה מסכן אותו עוד יותר

הרי סקאלי לא יודעת איפה הוא נמצא (הכוונה לוויליאם, כן?!)

Gilliana

New member
תחשבי על זה:

וויליאם הוא ילד שהוא בחלקו חייזר, נכון? מה מונע מהחייזרים את האפשרות לאתר אותו ע"י איזשהו מנגנון מובנה בגנטיקה שלו, דוגמת השתל של סקאלי? הרי הטענה היתה שאותו שתל הוא מה שאפשר לה להתעבר מלכתחילה... לדעתי ההערכה של סקאלי שוויליאם לא יוכל להמצא אם הוא יימסר לאימוץ שגויה לחלוטין - לדעתי החייזרים יכולים לאתר אותו בכל מקום ובכל מקרה ולכן הצ'אנס היחיד שלו הוא אם היא תהיה שם כדי להגן עליו. לא נראה לי שההורים המאמצים, שאין להם מושג מכל העניין, יהיו מסוגלים להבין בכלל מה קורה - כל שכן להגן על הילד.

1Shir

New member
לדעתי

בגלל שהוא איבד את הכוחות, הוא איבד גם את היכולת להיות מאותר על ידיהם.

Gilliana

New member
זאת השערה...

... שאין לה שום ביסוס בשטח. אנחנו קודם כל לא יודעים בכלל אם הוא איבד את הכוחות ואנחנו בטח ובטח שלא יכולים לדעת אם יש קשר בין שני הדברים - גם סקאלי בודאי שלא יכלה לדעת, אז איך היא החליטה כ"כ בקלות שברגע שהיא תמסור אותו לאימוץ הילד יהיה בטוח? בקיצור, עוד חור בעלילה.

anatxf

New member
מסכימה עם גילי.

מסירת וויליאם, לא רק שלא מונעת ממנו את הסכנה בה היה שרוי בזמן שחי עם סקאלי, אלא שהיא אפילו מוסיפה סיכון, שבך ששלחה אותו לסביבה שכלל לא מודעת לצורך להגן עליו. מעניין אם וויליאם יופיע.יוזכר בסרט הבא, או שמא עניינו נחשב כסגור... ענת :eek:)

למעלה