סתם שאלה.. מה אתם חושבים על דנה ברגר?
D dim dim New member 3/5/04 #2 אמ.. יש שירים טובים ויש לא.. אני אוהב את רוב השירים שלה, הם נחמדים אבל לא יותר.. אבל היא ללא ספק אמנית מוכשרת, שכותבת שירים ומלחינה לבד.
אמ.. יש שירים טובים ויש לא.. אני אוהב את רוב השירים שלה, הם נחמדים אבל לא יותר.. אבל היא ללא ספק אמנית מוכשרת, שכותבת שירים ומלחינה לבד.
Y yafit8rock New member 3/5/04 #3 מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!! אני מאדדד מאדדדד מתחברת לטקסטים שלה ומאדד אוהבת את המוזיקה והסיגנון שלה. היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!
מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!! אני מאדדד מאדדדד מתחברת לטקסטים שלה ומאדד אוהבת את המוזיקה והסיגנון שלה. היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!!!
ב ב ר 3 New member 3/5/04 #6 יש לה שירים טובים... אני ממש אוהבת לשמוע אותה, אבל שנה שעברה ברוק עצמאות ההופעה שלה ממש אכזבה :/
ש שריטה מלנכולית New member 3/5/04 #7 היא זמרת מעולה, חודרת ללב.. אבל אין מה לעשות- היא פשוט פרפורמרית גרועה..
V v bust New member 3/5/04 #10 סתם תשובה..../images/Emo26.gif אני אישית אוהבת היא ממש טובה... אבל כמו כל דבר אחר בחיים- זה עניין של טעם
סתם תשובה..../images/Emo26.gif אני אישית אוהבת היא ממש טובה... אבל כמו כל דבר אחר בחיים- זה עניין של טעם
M MiToOsH New member 4/5/04 #11 חרא של פרפורמרית, זמרת טובה.. ../images/Emo104.gif ואם אני זוכרת נכון, מישהו/י כתב/ה את זה לפני..