סתם שאלה

סתם שאלה ../images/Emo187.gif

מה עושים כאשר יש נשוי בעבודה שלי שדלוק עלי כבר שנה? והיום הוא שוב רומז רמזים היום זרק לי משפט שכזה: יש לך מישהוא? תגובה-לא ..לא בדיוק מחפשת.. תשובה-טוב את יודעת עם לא תמצאי אז ימצאו אותך. תמיד שהוא נמצא לידי יש אוירת מתח באויר רוצה לברוח .. למה הוא עושה את זה אני שואלת את עצמי הוא נשוי .. למה הוא עושה לה את זה.. שואלת את עצמי שאלות ללא מענה גם לא מזכיר אותה לעולם אני בטוחה שמשהוא בחיים שלו לא תקין.. אבל לי יש בעיה עם נשואים. אפילו לא פרוד עדין...

black ross

New member
שאלות כאלו .....

לא שואלים סתם ככה...... מתוך מה שרשמת קיבלתי את הרושם שאולי את קצת נמשכת אליו ... יכול להיות ? יכול להיות שפיתחת כלפיו רגש מעבר לעובדה שהוא המעסיק שלך ?

../images/Emo4.gif לא המעסיק שלי

אחד העובדים הטובים של החברה. נמשכת? אולי ..מאידך זה לא יהיה לעולם כי הוא נשוי ואולי כן..( בא לי מחשבה) לעולם אין לדעת מה יהיה ומה רשום שם למעלה רגש יש לא מאפשרת לרגשות ללכת לכביש ללא מוצא בגלל העובדה שהוא: נשוי.

black ross

New member
OK

אז ככה ..... לפעמים אנחנו לא שמים
אבל הגוף שלנו משדר את מה שאנו חשים אפילו שאנחנו משתדלים להחביא את זה היטב יש תמיד משהו שנפלט החוצה ... אולי בגלל שגם בראשך עולה המחשבה את איפה שהוא משדרת את זה כלפיו והוא מפרש את זה כסימן ירוק להתחיל איתך
בכל אופן אני חושבת שאת צריכה לחשוב על העיניין טוב טוב ואז לעשות את מה ש...את חושבת לנכון לעשות , את מה שיעשה לך טוב !!! לפי מה שאת רשמת עושה רושם שאם החברה הייתה אומרת שללכת עם גבר נשוי זה בסדר אז את היית נמצאת איתו ...... ולכן אני אומרת את ההחלטות שלך את צריכה לעשות מתוכך ורק מתוכך .... אם ההחלךטות שלך לא יבואו מבפנים אז את תמיד תצטערי שלא בחרת בדרך אחרת תחשבי על זה

sidi

New member
לפעמים צריך

ללכת עם הראש ולא עם הלב (תחושות אינטואיציות או איך שרוצי לקרוא לזה). במקרה הזה אם הוא נשוי אז תתפסי מרחק לא כי להיות נשוי זאת מחלה
את ענית לעצמך בעצם למה לא כדאי לך "ללכת" איתו. אז תתגברי על התחושות בטן (במידה ויש) ותפעילי את ההגיון. כי בטווח הרחוק לא בטוח שזה יעשה לך טוב.

פרח זהוב

תזהרי לא להיכוות סיפור עם גבר נשוי יכול רק לגרום לפרח הזהוב שלך לנבול גם אם יהיו ריגושים גם אם יהיו ניצוצות הכל זה זמני הוא ישאר עם המשפחה שלו ואת תשארי רק לחכות לחכות שלא לדבר על כך שהסיכון בכך שהוא ממקום העבודה שלך יעשה לך צרות כאלה שלא תדעי מאיפה הן נופלות עליך שמרי מרחק ילדה את רק תסבלי

למעלה