סתם שאלה

סתם שאלה../images/Emo13.gif

מישהוכאן ראה את הפיילוט? [1X01] איזה ישן
יש לי את הפרק על המחשב, וזה כל כך ישןן

Ice Age

New member
סתם תשובה

כאילו דה. במבט לאחרו על העונה הראשונה היא באמת נראית מיושנת. אין את הקצב והדיוק בסצנות כמו בעונות המאוחרות יותר. אין מה להגיד, הסדרה השתבחה עם הזמן, וזה לפעמים קצת מצחיק לראות את הפרקים הישנים.

Gilliana

New member
זה טבעי לגמרי לדעתי...

קודם כל - כריס יצר את העולם שלו, אח"כ הוא התחיל לשחק איתו. העונה הראשונה היא עדיין לב ליבו של תהליך היצירה וגם השניה בעצם, חלק מאותו תהליך. מה - אתם באמת חושבים שיש כאן מישהו שלא ראה את הפיילוט??? אם יש כזה, שיקום!

1Shir

New member
רק אני חושבת שיש בזה משהו מקסים?

נכון שזה מיושן, אבל יש בזה משהו חמוד ותמים כזה, זה נורא מתוק, לראות איך הכל התחיל ואיך הם היו פעם, לא? כי בסך הכל, האופי שלהם לא ממש השתנה, פשוט אז הכל היה חדש בשבילם, במיוחד בשביל סקאלי.

אה ועוד משהו

אני דווקא כן חושבת שמשהו בהם השתנה, לפחות במאלדר. פעם הוא היה הרבה יותר שמח, הוא חייך הרבה יותר והבדיחות שלו לא היו רק ציניות.

1Shir

New member
אולי דוכובני הוא זה שהשתנה?

המבט בעיניים שלו, שאנחנו כמובן רואים דרך מאלדר, היה נורא תמים כזה בהתחלה.. אולי דוכובני הפך להיות פחות תמים ויותר ציני, ואותו דבר קרה גם למאלדר?..

Gilliana

New member
אני מאמינה שגם הוא...

הוא בכל זאת היה הרבה יותר צעיר והשנים עושות של שלהן.

שיר גם אני חשבתי ככה המון זמן.

בגלל זה דוכובני קצת מסקרן אותי. מה בדיוק עבר עליו ב 9 שנים האלה שניהיה לו מבט כזה עצוב. העיניים שלו מאוד הקרינו על מאלדר.

medu

New member
במקום שמאלדר ישפיע על דוכובני

דוכובני השפיע על מאלדר!!! וזה מה שעצוב בכל העסק הזה.. דוכובני, שהשחקנית וינונה ריידר יצאה איתו, ואחר כך צחקה על ביצועיו בפני כל כתבי הרכילות... דוכובני, שהקרין על מאלדר את הילדותיות שלו, ואת הציניות שלו, ואת חוסר האמון שלו בשום תופעה חייזרית.. אתן מבינות? לא מאלדר השפיע על דוכובני, אלא דוכובני השפיע על מאלדר.

Gilliana

New member
לא הייתי מצפה שזה יהיה הפוך...

ודרך אגב - אני לא מאמינה לאף מילה של דוכובני בנושא הזה. אם הוא לא מאמין בחייזרים אני צנצנת. שקרן ורמאי ואינו יודע היסטוריה!
הוא לדעתי אומר את זה כדי לשבור את התדמית המאלדרית שלו - רק אלוהים יודע למה...

1Shir

New member
שחקנים לא אוהבים להתקבע בתדמית

אחת מסוימת, גם כי זה מונע מהם תפקידים אחרים, וגם כי זה מוריד מהיוקרה המקצועית שלהם. כנראה בגלל זה דוכובני עושה את זה. ואפרופו דוכובני כשחקן, אני זוכרת שכבר נכתב על זה כאן פעם, אבל יש בסדרה כל מיני קטעים שבהם רואים שהוא שחקן קומי ממש טוב! הוא נורא מצחיק. ו.. גם מאלדר נורא מצחיק. :)

1Shir

New member
אם אנחנו מבינות?

זה מה שאמרנו מלכתחילה, אז כנראה שאנחנו מבינות. ולגבי וינונה ריידר-דוכובני-מה?? אפשר פרטים על ההיסטוריה הזאת?

medu

New member
וינונה ריידר-דוכובני

ערוץ E שלשום, תוכנית על וינונה ריידר, שכחתי את שם התוכנית.. אני רואה המון ערוץ E, ואני פשוט רואה את כל התוכניות ברצף, וממש לא זוכר כל תוכנית לחוד.. אז הם דיברו על הגברים של וינונה, ובין איזה זמר ואיזה שחקן שלא שמעתי עליהם, הופיעה לרגע התמונה של דיויד דוכובני, והם דיברו עליו כמה דקות, ואז וינונה עשתה תנועת ביטול בידיה, והמגישה של התוכנית שאלה אותה: "הוא לא היה קשוח מספיק בשבילך?" ווינונה חייכה חיוך קטן וניסתר ואמרה: "הוא לא היה מספיק לשום דבר בשבילי" עד כאן וינונה - דיויד דוכובני.. ואם כבר, אתן בטח מסכימות שדיינה סקאלי השפיעה לחלוטין על גיליאן אנדרסון.. ולדעתי הקטע של דיויד דוכובני הוא באמת כפי שרואים.. האיש הזה לא מאמין בחייזרים. נקודה.

Gilliana

New member
! On the contrary

ג'יליאן השפיעה על סקאלי! סקאלי היתה סקפטית שהפכה למאמינה בעונה התשיעית. מה זה מאמינה? היא לא היתה מביישת את מאלדר בכלל! היה אפילו איזה פרק שבו היא בכתה בגלל, כדבריה, שהיא לא מצליחה לחשוב מספיק כמו שמאלדר חושב. אני חושבת שזה היה Badlaa או אולי The gift. בטוח שעינת או אורית או שתיהן תדייקנה יותר. וג'יליאן כידוע מאמינה. נכון שסקאלי הושפעה כעיקרון ממאלדר אבל אני חושבת שגם, באופן סמוי יותר, מג'יליאן. ןדוכובני? מה שבטוח זה שהוא מאמין בכסף

למעלה