סתם שאלה

mary lou

New member
פעם ראיתי...

היום אני רואה מדי פעם, כשיוצא לי, אבל בדרך כלל זה לא קורה... בכלל אני אוהבת את כל הקטע של הצוותי בידור במלונות- זה נראה לי ממש כיף! בן דוד שלי היה בצוות של מרידיאן באילת ומורה שלי לאירובי היה ברויאל ביץ ועוד מלא אנשים שאני מכירה היו בכל הרשת של ישרוטל ובקיצור זה נראה לי ממש אחלה לעשות את זה ... לא ככה?

בטח../images/Emo70.gif אני בטוח יהיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני פשוט חולללללללההההה על הסדרה הזאת.. חבל שאין לה פורום! וחבל שהייתה רק עונה אחת.. אני אוהבת את מיקה!!!!!

גם אני.. היא פשוט מדהימההה../images/Emo70.gif

יוו איזה באסה שיש רק עונה אחת. אני זו פעם ראשונה שלי שאני רואה את זה.. פעם לא ראיתי..

actress

New member
שיר אידלסון פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ראיתי אותה משחקת בבית צבי במחזה "הגיסות" את הדמות גבריאל ואני גם שיחקתי את אותה דמות בבגרות בתאטרון בכיתה י"ב, והיחוד שבדמות הזו וגם בשיר שלא משנה מה היא תראה תמיד צעירה ונותנים לה תפקיד של צעירונת וזה אחלה
אחלה שחקנית ואחלה אמביציה חבל"ז!!!!

חבל על הזמן! היא משחקת בהצגה

שנקראת "קשר הירח"הצגה מדהיייממממממממממממממההההההההה הייתי מאחורי הקלעים- חבל ששיר מתנשאת כזאת..
אבל תלכו לראוווותתתתתתתתתתת

mary lou

New member
מתנשאת?

היא כזאת לא נראית מתנשאת, טוב בעצם אולי כן, לא משנה- איך נכנסת למאחורי הקלעים של "קשר ירח"? שמעתי על זה קצת אבל לא התלהבתי- על מה זה? זה שווה?

הצגה מדהימה אחת הטובות שראית ו

המורה שלי לתיאטרון מכניסה אותנו למאחורי קלעים להצגות מסויימות ולשם נכנסנו.. רק שהגענו בסוף ארבעה אנשים מאחורי קלעים כי אחרים לא יכלו לבוא לפני.. כאילו אנחנו עוזרים בלעזור על הבמה תלבושות וכל מיני כאלה.. וזהו:)

יוווו אתה כל כך תהנה!!!! זה מדהים!

לבמאי קוראים זאב- הוא ילמד במגמה שלי הוא כבר העביר לנו סדנה.. יווווווו הצגה מהממתתתתתתתת :)

התייעצות דחופה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז ככה- אנחנו מעלים במגמה ערב מיטה
זה עבר שכולו מונולוגים על מיטה.. כל ונולוג שאפשר לעשות על מיטה.. (לא בהכרח לדבר על המיטה שלך.. חחח) אפשר גם פשוט לעוד ולהסתכל עלייה. אמורים לכתוב אבל אם ממש לא מצליחים אז אפשר לקחת מאיפהשהו. עכשיו- מישהו מכיר את המונולוג של מיקה?!!? (מדקות של תהילה??? זה שהיא מספרת לדדי למה היא באה לאילת..?) אם כן- מה אתם חושבים עליו?!!?!?! יהיה טוב?! מחכה לתגובות. שלכם וחולה פה על כולכם!! יעל

mary lou

New member
מתנשאת

אז עד שעיכלתי לעצמי ששיר מתנשאת, היום חברה שלי אומרת שאחותה הקטנה פגשה את שיר לא מזמן - ולא רק שהיא לא היתה מתנשאת - היא גם דיברה איתה ונתנה לה חתימה ואפילו חיבוק :) אז מסתבר שהיא בכל זאת חמודה אולי פשוט תפסת אותה ביום לא טוב או בלחץ של לפני הצגה

יכול להיות~ זו בהחלט אפשרות! אולי

בא לך לענות לי גם על השאלה בדרך?:) את יודעת על מה אני מדברת?

mary lou

New member
המונולוג? ברור!!!

ראיתי אותו פעמיים פעם - פעם מזמן כשזה שודר ומתישהוא בחודשיים האחרונים- באתי לצאת מהבית ואז קלטתי את זה - נשארתי אהבתי- חשבתי באמת לעשות מזה מונולוג ולעבוד על זה בשביל הכיף ו... זהו... אחלה דבר חוץ מהאמא המגעילה שלה שלא מאמינה לה אה... וגם המוזיקה בהתחלה היתה ממש רעיון גאוני ולכל אוהבי שיר- עכשיו בערוץ שתיים (זה נראה לי "הפוך" מפעם...)

יוו חבל! אז תקשיבי שנייה- אם יש לך

רעיונות למוזיקה אחרת- זה יתקבל בברכה
משהו שנראה לך מתאים..

למעלה