סתם שאלה קטנה

דן צ

New member
סתם שאלה קטנה

מי מחברי הפורום מעשן ומי לא? אני לא מעשן אבל אני לא נגד עישון אלה להיפך , אני מאושר שיש אנשים מעשנים. ואתם בטח שואלים למה? , מה יש לו זה? האם הוא שפוי? טוב, אז שפוי אני לא יודע אבל אני חושב כי העישון היא הדרך הטובה ביותר לדילול האוכלוסיה בלי טאררם, תחשבו על זה .

needless to say מהי גישתי לנושא

וממתינה לראות את תגובות שאר החברים, כדי שאוכל להיכנס במי שצריך
.

Dor K

New member
אפי, מה יהיה?

איך נוכל להתחתן ככה עם כל הסיגריות הללו? אני ממש אובד עצות...

ברק א.

New member
מעשן .

בכמויות . מסחריות . בנוסף , אני משחק כדורגל פעמיים בשבוע , משחק טניס מידי פעם בשביל הכיף, והולך למכון כושר....ככה שהדילול שלך דן , לא ממש יעבוד אצלי , אני מקווה...

Dor K

New member
../images/Emo5.gif

ובזאת נסכם את דעתי על סיגרייה, עשבי תיבול, ואבקות כביסה למינהן...

שרוניק

New member
מעשנת, מעשנת, מעשנת ובוכה

אבל לא יכולה בלי זה. אולי יום אחד...עוד הרבה שנים...כשנשב בבית האבות ונדבר על איך היו זמנים (יה, יצא לי חרוז...)

אושר מ

New member
../images/Emo5.gifכמו דור. אותי זה דוחה

פעם גם לא יכולתי להיות ליד אנשים שמעשנים, אבל אז קרה משהו (סיפור ארוך), ועכשיו אני יכולה להיות ליד אלו שמעשנים. אבל אני ממש לא אעשן בעצמי.

Idan91

New member
לא מעשנת, שונאאאאאתתת עישון!

על אף שהבאת כאן נקודה לא רעה בעד העישון, דן! אגב.. אם אתם מעשנים לכם באיזה שהוא קניון או מקום ציבורי סגור אחר, ופתאום ניגשת אליכם מישהי וטוענת ש"סליחה, אסור לעשן כאן", יש סיכוי שזאת אני.

tsipi35

New member
../images/Emo45.gif מעשנת ובונה לדובק עוד קומה

נדמה לי שזה ממש בזכותי הרמת עוד קומה בבית דובק....

רונית RRR

New member
כבר לא

לא מעשנת כבר המון שנים אבל מידי פעם הולכת אחרי אנשים שמעשנים ונהיינת מהריח. געגועים קשים

תכננתי את הלינץ´ לפרטיו האחרונים

אך נתקלתי במאמר זה במהלך שיטוטיי אחר דבר אחר לחלוטין, ולא הצלחתי להתאפק... מה שנקרא בשפתנו היפה "מקל בגלגלים"...

רונית RRR

New member
../images/Emo35.gif

האמת מאז שהפסקתי אני הרבה יותר מדוכאת וחרדה. עכשיו אני כבר לא יודעת מה לעשות. לעשן ולהיות מדוכאת או לא לעשן ולהיות מדוכאת, פה התחילה הדילמה להיות או לא להיות

אני מרחם עליכם, מה אני אעשה

ברור לכם שזאת התמכרות אמיתית, בלי אייקונים ובלי בטיח !!! נראה לי שיש פה הרבה כאלה. אולי תארגנו הפסקה משותפת? תנסו ביחד להפסיק? מה כבר יכול להיות?

יעלגול

New member
אני עישנתי הרבה שנים

אבל מעט מאוד ויצא שבזמן האחרון דיי הפסקתי, ולא מתנגדת כל עוד זה לא בחדרים סגורים או אצלי בבית. יעל

למעלה