סתם שאלה למחשבה

ת מ ו ז

New member
סתם שאלה למחשבה

האם אתם חושבים שיכול להיות קשר אמיתי וכנה של ידידות בלבד בין בנים לבנות?

alomm

New member
כן

כל עוד לאף אחד מהצדדים אין את המשיכה המינית אחר כך זה יכול להשתנות ולהתפתח

TheWhiteTigris

New member
כן...

אני לדוגמא, יש לי כמה ידידות ממש טובות, וזה ידידות בלבד. אגב, כמו מי שמעלי רשמה, אין משיכה בנינו, אז יתכן שבגלל זה...

king kazabubu

New member
פעם חשבתי כך..

אבל הגעתי למסקנה שמתישהו, כשאתה מכיר בן אדם ממש טוב, אתה איפשהו מגלה איזשהו עניין בו. אפילו אם זה לזמן קצר... תמיד יהיה מצב כזה.. אז אני כבר לא יודע

לא נראה לי..../images/Emo4.gif

קשר אמיתי וכנה? לא נראה לי שבדר"כ זה נשאר בגדר ידידות..

ChilD SouL

New member
זה תלוי...

אבל בגדול
לא. כי תמיד לאחד הצדדים עם הזמן תיהיה משיכה מינית כלפיי האדם האחר.

בטח שכן ../images/Emo45.gif

לי יש מספר חברים בנים ובמקרה אחד החברים הכי טובים שלי הוא בן זכר יודע הכל, עושים הכל יחד (חוץ מסקס וכאלה נו) ואני אוהבת אותו מאוד כמו כל חברה בת אחרת! ולגבי המשיכה, היא לא קיימת. לא מצידי ולא מצידו

קורטי

New member
כן...

בתור מישי עם הרבה ידידים טובים מאוד שעזרו לי בתקופות קשות בחיים- אני מאמינה שזה אפשרי בהחלט... למרות שיש קשרי ידידות המבוססים על התאהבות... כמו אני והשקסי שלי לפני שהפכנו לזוג... טוב, פסדר- בקיצור, אפשרי בהחלט!

Cobe1982

New member
טוב, זה ממש מסובך..

תמיד האמנתי בזה, אבל זה כמעט אף פעם לא עבד.. הכי יפה קראתי את זה אצל עמרי, ב"רקוויאם למערכת יחסים"... אתה לא יכול להכנס לבנאדם ללב בלי להיות מעורב.. אבל מצד שני, אין מה לעשות, יום אחד, כשהייתי במשבר, ידידה שלי ממש עזרה לי, וזרקה לי איזו הערה- לפעמים יותר מכל החברים שלך, ידידה אחת יכולה להיות הכי במקום.. אז יש מקום להאמין-אולי מצד אחד אנחנו מתוכנתים להימשך, אבל מהצד השני אנחנו לא חיות, אנחנו הרבה מעל זה.. זהו.

Stripperella

New member
כן.....

זה אפשרי... למרות שלפעמים קורה שאחד מהצדדים רוצה יותר...אבל יש קשרי ידידות שזה רק ידידות....

AnkSunAmun

New member
כמובן!!!

החבר הכי טוב שלי הוא בן.. (טוב נו הוא הומו... אולי זה לא נחשב? אבל הוא גברי מאוד ...) בכל מקרה יש לי מלא ידידים שבחיים לא הייתי חושבת לעשות להם "טובה"... (כלומר שום קשר רומנטי/מיני)

למעלה