סתם שאלה, לידע כללי

my name is eti

New member
סתם שאלה, לידע כללי

די מעניין אותי לדעת איך הולך לסדרה בארה"ב? מה אחוזי הרייטינג שלה. מישהי יודעת במקרה?

הממ...

יש לסדרה רייטינג יציב, ממוצע קרוב ל-2 מיליון צפיות לפרק בעונות האחרונות. בהתחשב בכך שעל-טבעי משודרת ב-CW ושזו כבר העונה השמינית שלה אלה נתונים נאים למדי, מה גם שהפאנדום מאוווווווד נלהב ונאמן לסדרה. יש לה המון מעריצים ברחבי העולם שלוקחים חלק פעיל - הולכים לכנסים, מצביעים בכל סקר או מועמדות אפשרית, מכינים קליפים, כותבים פאנפיקים, עורכים גרפיקות וכו'. עצם זה שעל-טבעי זכתה שנתיים ברציפות(!) ב-PCA בקטגוריית סדרת הפנטזיה/מד"ב האהובה ביותר אומר משהו על המסירות והכוח של הפאנדום הזה.

למרות זאת, ה-CW די מקפחים את הסדרה מבחינת קידום לעומת סדרות אחרות ברשת (ע"ע יומני הערפד). כאילו, חוץ מזה שהם משדרים את הסדרה הם פחות או יותר מתעלמים ממנה ומהצופים שלה. וזה כואב בלב.

my name is eti

New member
זה באמת נשמע לא הגיוני

אני פה ושם גם צופה ביומני ערפד ואין בכלל מה להשוות. חבל שהם ככה מתעלמים מהם..
גם שמתי לב שבכלל הסדרות מהרשת בכלל ועל טבעי בפרט לא מועמדות לשום טקסים "משמעותיים", למה?

משי22

New member

על טבעי זאת דוגמא קלאסית לסדרה שמחזיקה רק בזכות קהל צופים מאוד נאמן ומאוד קולני. זאת אולי לא סדרה שהיא להיט ענק וכולם מכירים, אבל המעריצים האמיתיים מאוד דומיננטים, כולל כנסי מעריצים, קהילות, פאנדום מאוד מפותח... נראה לי שהיום זה קצת ירד, אבל עד עונה 5 זה היה מאוד מאוד חזק, ודי ברור שרק בזכות זה הם לא סיימו את הסדרה אחרי 5 עונות כמו התכנון המקורי אלא המשיכו הלאה (ותכלס, אחרי עונות 7 ו-8 אני ממש שמחה שהם עשו את זה. אלו עונות מצויינות).

למעלה