סתם שאלה לדיון

סתם שאלה לדיון

מה לדאתכם גורם לגרפולוגיה להיות אמיתית? השאלה קצת מסורבלת אז אני אשאל אותה קצת אחרת למי שלא הבין: איך כתב יד מושפע מהאדם? שיר

עטרה ב ט

New member
היא גדולה היא גדולה היא גדולה

שירונת, אחלה רעיון לדיון. קפצתי לביקור קצרצר במחוזותינו, רק שתבינו, בקושי יש לי כיסא לשבת עליו שלא לדבר על תקע חשמל ליד המחשב. אז אני לא רק לא מחוברת, אלא באופן כללי ישנה בתוך ארגזים. ג´יפה של הלייף. מקווה שעד סוף השבוע ופרוץ החג אוכל לחזור אליכם בכוחות מחודשים (not
) ובינתיים שמחתי מאוד מאוד מאוד לראות את הדוב, את שינוי השם (האלפיים וחמש) של אסטראל, את יעלי וכמובן את התערוכה. מי זאת סלין ? טליה 77, לא היתה אתנו פעם ביואל ? ובקיצור, אמשיך לגרד לעצמי את הראש בתהיות שונות בעוד אתם עושים את העבודה הכי טוב שיש
. *עטרה שלא מבינה מי יכול להנות ממעבר דירה ולמה זה נחשב שדרוג*

לאן את עוברת?

אני כרגע עושה 7,000 דברים בבת אחת 1. שומעת רדיו 2. מכינה עבודה בתנ"ך 3. מכינה סיכום שנה (עם ציטוטים מהנסיך הקטן, מתה על הספר הזה) 4. כותבת בפורום הזה 5. כותבת בפורום שלמה ארצי והכל ב5 דקות !!!! תנו לי להיות מבסוטית מעצמי עד שאני אקבל את התוצאות של המבחן של המניאקית ה******** וה********* ה********** המורה למתמטיקה שיר

עטרה ב ט

New member
נשארתי באותה השכונה בתל אביב אבל

עכשיו יש לי דירה גדולה יותר רק לעצמי שאחד החדרים בה יוקדש לקליניקה. ואולי אולי, בעלת הבית שלי תקרא את השורות האלו כאן עכשיו
.

למעלה