סתם שאלה כזו....

Shlomi Alex

New member
סתם שאלה כזו....

אני מאמין שמרבית החברים בפורום קצת צעירים (אולי אני טועה) אבל יש פה משהו שזכה להיות בהופעה של אלאניס בארץ ביולי 2000 ?? אגב, קיבלתי מאיין DVD מוזר כזה של אוסף הופעות של אלאניס מהשלוש שנים האחרונות, העטיפה היא עטיפה רכה, ז"א לא אריזת פלסטיק אלא ניילון, משהו שמע על זה...?

Shlomi Alex

New member
ועכשיו לאחר שיטוטים קצרים...

בפורום המגניב שיש לכם פה... צצו לי עוד כמה שאלות... ואשמח אם תוכלו לענות לי עליהם... אז ככה.... * מה הקטע עם התמונות פה של אלאניס עם שיער קצר ??? מתי זה קרה??? ** למה זה נראה כאילו אני האדם היחיד עלי האדמות שלא ידע שאלאניס מוציאה דיסק חדש ??? מתי הוא עתיד לצאת??? ומתי הסינגל הראשון יוצא...??? *** ולמה אף אחד עוד לא הרג את נינט טייב..???? למה????? שלומי.

j u n k

New member
תשובות

אני הייתי בהופעה של אלאניס... וכמוני גם דן, יוסי, רוית ועוד כמה אם אינני טועה. אלאניס הסתפרה, זה התחיל כבר בשנה שעברה ,ובהדרגה הגיע לאורכו הנוכחי, זה התחיל להיות ממש קצר בערך לפני 3 חודשים. למה זה נראה כאילו אתה האדם היחיד עלי אדמות שלא יודע שאלאניס מוציאה דיסק חדש...אני באמת שלא יודעת, כנראה שאתה לא מעודכן ,אבל הדיסק החדש מתוכנן לצאת באמצע חודש אפריל, סוף חופשת פסח.

infatuation

New member
והסינגל

בעיקרון יצא אתמול.. אנחנו רק מחכים שהוא יגיע כבר לארצנו הקטנטונת

Rוית

New member
לצערי תוציאי אותי מהרשימה הזו שם..

ובקשר לשאלותך שלומי, כמו שענו- התספורת זה משהו שרובנו כבר עיכלנו.. אבל זה עדין עושה בחילה לחלק
והדיסק, כמו הרבה דברים שאלאניס עושה, נשאר מחתרתי למי שלא עוקב אחרי אלאניס עד שהוא יתפרסם בבום
ובקשר לשאלה על נינט.... WELL.. אין לי תשובות להכל.. אבל גם אין לי משהו נגדה
בקשר לDVD שאמרת שיש לך, אתה מוזמן לפרט!

למעלה