סתם שאלה.. זה לא אמור להיות פורום

nirush~

New member
סתם שאלה.. זה לא אמור להיות פורום

של בנות גילמור???? אני מבינה שזה נורא נחמד שכל השכבה פה, אבל אנחנו דיי אמורים לדבר על לורליי ורורי ודין ולוק ומקס ואמילי וסוקי וכולם?? טוב, אז יש לי שאלה.. לא הייתי בארץ ביום ראשון, ואף אחת מחברותיי הנהדרות לא הקליטה לי את הפרק, אז בא לכם להגיד לי מה היה??? תודה!! אוהכבת, טלושק´ה.

z O e i

New member
ביום ראשון

הבנות הלכו עם לורליי למסיבת רווקות, ואמילי סיפרה לכולם על התקופה המאושרת לפני החתונה שלה עם ריצ´ארד, כמה שהיא היתה מאושרת וכל לילה מדדה בסתר את השמלת כלה שלו, ושהיא לא הפסיקה לחשוב עליו וכו´ וכו´, ואחרי הסיפור היפה הזה, כל אחת התקשרה לחבר שלה, אבל כשרורי התקשרה לדין, וכשסוקי להוא עם הירקות, לורליי לא התקשרה למקס אלא לכריסטופר (!) בסוף הפרק לורליי נכנסה בהסטריה לחדר של רורי: "תארזי, יוצאים, תארזי צריך לצאת" רורי לא הבינה מה קורה ושאלה את לורליי אם היא ומקס מתחתנים ואז לורליי התחילה לבכות והיא אמרה שהם לא מתחתנים וכשרורי שאלה למה לורליי ענתה לה ש"היא לא מדדה כל לילה בסתר את השמלת חתונה שלה" ואז רורי הסתכלה עליה, והחליטה שבאמת צריך ללכת לטייל. זה נגמר כשהן התחילו לסוע והרמזור החדש בעיירה (אה, כן יש רמזור ראשון חדש, למרות שלא היתה תאונה 9 שנים...) עצר אותן, וככה זה נגמר

SweetGirl17

New member
אוקיי... אז ככה בקיצור...

לוק בנה בידיו ללורליי חופה מעץ והתחיל לדבר עם לורליי ואמר לה שלדעתו הזוג צריך לעשות מה שהוא רוצה ולא כל אחד יחליט מה השני יעשה בלה בלה בלה... ולבסוף לורליי החליטה שהיא לא רוצה להתחתן וברחה עם רורי בשעות הבוקר המוקדמות אבל הסוף לא ברור מחר צריך להיות המשך... הן נעצרו באור אדום והוא לא מתחלף ואז סוף. אז מחר תיראי את ההמשך...

sweet heart

New member
יש לי תמונות מהפרק שהיה אז אני

אשרשר פה כמה מהן...ואני אכתוב פירוש של מה הולך שם. -מרינה
בתמונה הזאת
מקס בא לרורי ולורליי הבייתה והוא ישן שם, וכאן הוא אפה להן משהו (שכחתי מה! תהרגו אותי), והן אפילו לא ידעו שהדבר הזה קיים שם (מתחת לתנור)..

sweet heart

New member
בתמונה הזו

לורליי ולוק עומדים מתחת לחופה שלוק בנה בשביל החתונה של לורליי.

sweet heart

New member
ובתמונה הזו

לורליי וסוקי במסיבת הרווקות של לורליי (ואלו שבאו למועדון הזה היו: מישל, סוקי, רורי, ומיס פאטי..באבט לא יכלה לבוא)

YaLdoNet 4 EveR

New member
אלו הימים הראשונים של הפורום

ולכן שמרית ואני נמנעות ממחיקת הודעות סתמיות. למרות זאת, אני מזהירה מראש- כל הודעה נוספת בשרשור של מור (Fade to black) תמחק! ומצטערת שאני רעה, אלו הכללים של הפורום. בכל מקרה, ביום ראשון נקבל את האדמיין ונסדר את הכל. רק סבלנות. -אופיר, 3 במחיר 1.

למעלה