סתם שאלה בקטנה

ye44

New member
את

הבת את האמא הייתי שולח לחזקת אבא שלה

א פרסקי

New member
תיראה....

מצד אחד יכול להיות מעניין אבל כמו כל דבר בחיים צריך להכניס למשוואה, על כמה שנים מדובר ומה יעשה הכסף בשנים האלה, תמיד עדיף לקבל כסף היום מבחינה חשבונאית וכלכלית, אך יחד עם זאת צריך להוון את הכסף ולראות אם אכן האחוז שתיתן פר אותם שנים שנשארו שווה את הכסף במידה וכן סבבה במידה ולא חפש :))))

Rtitan

New member
לא בטוח בכלל...

אינני זוכר באיזה סרט היתה הסצנה שבה אישה חוזרת הביתה ומספרת לבעלה שהיא הלכה סוף סוף לבנק, והתייעצה עם פקיד ההשקעות (בשנות ה-50 של המאה הקודמת) והוא יעץ לה לקנות מניות של איזו חברה עם שם מצחיק - איבם. אז היא קנתה את המניות של החברה הזו בכמעט כל הכסף שהיא ירשה ויש לה לא מעט מניות של החברה הזו - שהיא לא מכירה, אבל הפקיד ממש המליץ עליה. הבעל התעצבן על אישתו ואמר לה ללכת למכור את הכל - כי יש עכשיו מכרז למכירת קרקעות באיידהו שבהן בטוח שיש מלא נפט. היא לא ממש הסכימה כי כבר פעם הם עשו את השטות הזו ונפלו חזק, הבעל התעצבן עוד יותר והם רבו נוראות. אם אני זוכר נכון - זה הגיע לגירושין... אחרי 30 - 40 שנה, האישה עשירה מופלגת, בעלת כמות גדולה של מניות חברת IBM (איבם) ובעלה בטלן שעדיין כועס על אישתו לשעבר שלא הקשיבה לו... עכשיו - אם האישה לוקחת את הכסף גם בהפסד של 40% ומשקיעה אותו בסרט הוליוודי - זה יכול להצליח

bg100

New member
ילדים זה שמחה

גרוש או לא, בחזקתך או בחזקתה, אין הנחות על גידול ילדים. ככל שהם עולים בגיל, כך גם הדרישות. לשאלתך - לא הייתי מוותרת. יש פרס לפותרת נכונה?

bg100

New member
מה פתאום?

חשבתי על פרס יצירתי יותר במונחים פיננסיים! (ולמען הסר ספק - התלוצצתי! - אם ניקח את החיים ברצינות מידי...קשה יהיה להשאר בחיים. יום טוב.

למעלה