סתם שאלה בקטנה

ye44

New member
סתם שאלה בקטנה

אם האקס שלכן היה מציע לכן סכום חד פעמי "קאש מאני" בואו נאמר 60 אחוז מהיתרה שנותרה לו לשלם עד גיל 18והוא מתחייב גם לשלם את השליש לילדים כשיתגייסו לצבא האם תקחו או תדחו ?נקרא לזה הנחת מזומן
סתם נשבר לי "הזין" מהמזונות הללו מחפש פתרונות יצירתיים

ye44

New member
תתפלא

יש כאלה שיחטפו במיוחד אלו שהבנק עומד לסגור את הברז

Rtitan

New member
אם האבא לא משלם מזונות כבר שנים...

והאמא לבד אמורה לנסות לצוף מעל המים כשהבנק עומד לסגור את הברז - אולי... אבל אז זו נקראת סחיטה, לא "הנחת מזומן" ולא "פתרון יצירתי". בעצם יצירתי זה כן, רק לא ממש פתרון.

ye44

New member
תיכף אני

מתחיל לשיר את התקווה
ב
"הכסף של הבן שלי " כמה מכן משקיעות את כל הכסף נטו "בבן שלכם"

darling33

New member
מה הבעיה?

תעשה הוראת קבע שגם מחשבת הצמדה. מה יותר פשוט מזה? ועל "מיוחדות" תתחשבנו בהתאם להסכם.

סגלגלה 1

New member
למיטב ידיעתי עושים כאלה דברים

כמו שעושים היוון מדור, אפשר לעשות היוון מזונות. יש תחשיב כלכלי להיוון סכומים עתידיים. לך על זה.

שירלי6

New member
:)) מאחר ובמקרה הפרטי שלי

לא שולמו מזונות כמעט מעולם....לו היתה הצעה כזאת..הייתי מכה על הברזל בעודו רותח. בינתיים הוא קפוא

אני לא בטוחה מה הייתי עושה

הנחה בטח שלא, כי זה לא הכסף שלי אלא של הבנים שלי. לגבי האם כן או לא לקחת - יש פיתוי גדול בלקחת, להכניס לפקדון ולהפריש את המזונות מדי חודש. מצד שני, אני מרגישה שאצל חלק מהאבות (ואני לא בטוחה שאבי ילדיי לא נכלל ביניהם) תשלום המזונות מדי חודש מזכיר להם שיש להם ילדים/עוד ילדים. אבהות לא נגמרת בפגישה אחת או שתיים בשבוע.

עוקצני

New member
סתם שאלה

נניח וגרושתך מקבלת את הצעתך, ואחרי זה לא מתנהלת נכון כלכלית. והבת שלך תהיה במצוקה כתוצאה מכך. מה תעשה? <עוקצני שיודע שיש אנשים שיודעים לענות על שאלות רטוריות>

ye44

New member
מעביר

אותה לחזקתי ועושה לה הנחת מזומן של 40 אחוז עד גיל 18 במזונות ואם היא לא מצליחה שתלך לעבוד בעוד עבודה
שוויון לא ?

למעלה