סתם שאלה בקטנה

סתם שאלה בקטנה

ביגלל איזה סיבות שה` ישמור אתם מכירים שזוגות נפרדו או היתגרשו? מעניין אותי לשמוע מאיזה סיבות במיגזר שלנו מיתגרשים. זה ניראה לי מזה מפחיד ואיום להיות גרוש או גרושה.

תרגע.

זה לא כזה נורא. אני בעצמי גרושה. יש מליון ואחת סיבות, הנה על הקצה: -הורים מתערבים -חוסר בגרות -חוסר תקשורת -חוסר אימון -מצב כלכלי רעוע -חוסר תיאום ציפיות -או: יותר מידי ציפיות -המתנה ל"אביר על הסוס הלבן" שמעולם לא הוכח שהוא קיים. ועוד.

איזה נס

שלי זה לא נראה מפחיד ואיום להיות גרוש....

ORITB3

New member
הסיבה העיקרית

היא,שבחורים לא לקחו הדרכה טובה ללמוד מזה ראש של אשה,ברי אשה זה לא עוד גבר בחצאית,או עוד חבר שלך,אשה יכולה לטמר לגבר משו והיא תתכוון למשו אחד,וגבר יכול לומר לגבר משו והוא התכוון למשו שונה לחלוטין,גם אחרי החתונה צריך לשמוע שיחות של רבנים ולהשקיע בקשר הזוגי,זה לא דבר פשוט זה דבר קשה אבל איך כתוב?"טוב לגבר כי ישא עול בנעוריו" נישואים זה עול,אבל זה טוב לגבר!ברגע שבחור מבין מזה אשה,מזה ראש אחר וחשיבה אחרת הוא מקבל את הדברים יותר בהבנה,וכן בנות ,צריכים הדרכה מאד טובה לנישואין!בהצלחה לכולם\לן!

כן, וגם אמורים להנות בחיים.

אם הכל זה הקרבה כי ככה אמרו לו אז אני לא מקנא ב"אושר" שלו.

kiss 18

New member
אני חושבת שגירושין זה דבר שהרבה יותר רע

מתי כשיש ילדים... ככה שאם זה רק זוג, אז עוד אכשהו אפשר להסתדר... אבל כשיש ילדים זה הרבה יותר כואב... (גלשתי, סורי..) מהן הסיבות שאני רואה, או שומעת- שההורים מתערבים מידי... (כמה שזה נכון, רחוק מתוק...) דברים שמגלים לאחר החתונה ואז העסק מתפרק. חוסר תקשורת בין בני הזוג.. ועוד... ה' יעזור לכולנו שלא נגיע לזה, ואם הגיעו אז שימצאו בקרוב את החצי הנכון..ובקלות, ובלי כאב!

למעלה