סתם רק רציתי לדעת

olsen cool

New member
סתם רק רציתי לדעת

אם מישהו מפה ראה את הסרט "יום בניו יורק"זה שבו ג'רד פדלקי משחק(דין)

olsen cool

New member
רק שתדעו שזה סרט

מהמם וזה חובה לכם לראות אם אתם אוהבים את ג'ארד!!!!!!!!!

olsen cool

New member
בדיוק ראיתי את השרשור למטה ו...

התכוונתם אליי??כי אם אני לא טועה אני תמיד הייתי נכנסת לכאן ומזכירה לכם את זה

gilmorefreak

New member
אני לא ראיתי..../images/Emo3.gif

ואני מציעה לך לברוח על חייך..
קצת נמאס לאנשים פה שמדברים על הסרט..

morini77

New member
אלוהים ישמור!

הדבר האחרון שצריך לשמוע פה זה קראפ על התאומות אולסן וכמה הסרטים שלהם מהממים. אנשים, תראו קצת סרטים איכותיים, תראו ווילי וונקה אנד דה צ'וקולט פאקטורי, תראו בוגי נייטס, פוטלוס, קצת קלאסיקות! באמת! אני לא רוצה להישמע כאילו אני מטיפה, אבל זה יוצא ככה אז וואט דה הק. אבל, עם כל הכבוד לתאומות אולסן, יש דברים יותר עמוקים משתי בנות שמנסות להוכיח שהן שחקניות רציניות וזה כ"כ לא הולך להן.

Velma Kelly

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

זה בדיוק הזכיר לי את הקומונה שלי וחשתי צורך מטורף להזכיר אותה אז: קומונת במאים! שם מדברים על סרטים איכותיים

את בטח מתכוונת

לדבר הראשון שצריך לשמוע פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!במקרה מישהי כאן סתם נותנת המלצה לסרט שאתם מקנאות בכוכבות הראשיות שמככבות בו ובמקרה אני חברה של מי שאת מרגיזה אותה עכשיו!!!

Nerade

New member
o_________________________O

"שאתם מקנאות"? אני מצטערת, אני ממש לא מנקאה בהן.
בסדר, המלצה לסרט, אוקיי, הבנו, נחמד הכל טוב ויפה, אבל כמה שרשורים כבר אפשר לפתוח? יש שרשור למטה כבר, ונראה לי שהזכירו את זה בעוד מקום.

morini77

New member
תעשי לי טובה,

תסתכלי את מי את מעריצה, שתי בנות שאחת מהן אלכוהוליסטית ומסוממת והשניה מסוממת ואנורקטית. את קוראת לעצמך מישל טאנר ומצפה שמישהו ייקח אותך ברצינות??? give me a break

Gilmore Girly

New member
כן!! והוא מושלם שם!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

OMG הוא חתיך שם!! ועוד בלי חולצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

לפני שרורי ודין נפרדו כולן שנאו את דין ואהבו את ג'ס, ועכשיו זה הפוך.o_O אנחנו בטע של לא-לאהוב-את-החברים-של-רורי?

Gilmore Girly

New member
האמת ש...../images/Emo26.gif

אני די מתתי עליו מאז ומתמיד!!
למרות שגם ג'ס ממש חמוד!!

Nerade

New member
o_O

מילו שיחק בנסיך המדליק מבל אייר?!
מתי?
אולסטאר!

Gilmore Girly

New member
הא! מצאתי!../images/Emo26.gif

נכנסתי לwww.imdb.com וכתוב שם באיזה פרק הוא שיחק.... "The Fresh Prince of Bel-Air(1990) playing "Party Guest #1" in episode: "Bourgie Sings the Blues" (episode # 6.4) 9 October 1995 וואו! ראיתי ת'פרק נראה לי! אם זה הפרק שקרלטון נהיה עצוב ובדיכאון בגלל שבאים לראיין אותו מפרינסטון, ואז הוא הולך לבר כדי להיות עוד יותר בדיכי... (ואז נראה לי וויל מחליף אותו בראיון או משו...) קיצר, אם זה הפרק שאני חושבת שזה אז ראיתי ת'פרק!! אבל לא ראיתי אותו שם...:// כנראה שזה לא הפרק...:((

למעלה