סתם רציתי לשתף במשהו שרשמתי
G gesus New member 5/11/03 #2 הכל בסדר ילדון?../images/Emo54.gif לפי הבלוג שלך אני מזהה תופעה חמורה של גזים,אולי כדאי לך להפסיק עם הפסוליה. חוץ מזה,מה קורה עם המרודר שלך,למכירה?!?
הכל בסדר ילדון?../images/Emo54.gif לפי הבלוג שלך אני מזהה תופעה חמורה של גזים,אולי כדאי לך להפסיק עם הפסוליה. חוץ מזה,מה קורה עם המרודר שלך,למכירה?!?
M MAX D New member 5/11/03 #3 חלילה למכירה- אצלי הכול מעולה, בנתיים אבא נוהג על האופנוע עד שאני אחלים.
G gesus New member 5/11/03 #4 אצלך הכל בסדר?!?../images/Emo54.gif רק מלקרוא את צירוף המילים נוהג ורוכב כבר אני מבין שאיבדת 50 איי קיו בתאונה. ממש התבאסתי שלא נשארתי למפגש אחרי הפלוג-טג,דווקא רציתי לפגוש את האיש והאגדה.
אצלך הכל בסדר?!?../images/Emo54.gif רק מלקרוא את צירוף המילים נוהג ורוכב כבר אני מבין שאיבדת 50 איי קיו בתאונה. ממש התבאסתי שלא נשארתי למפגש אחרי הפלוג-טג,דווקא רציתי לפגוש את האיש והאגדה.
G gesus New member 5/11/03 #6 ניסיתי לפני שבוע../images/Emo54.gif ועוד עשיתי מאמץ אדיר כי אני לא מכיר את האיזור והרישיון שלי לא היה בדיוק תקף. מחר אני חוזר הביתה אבל אם מישהו יהיה נחמד ויתלווה אלי אני אגיע בשבוע הבא.
ניסיתי לפני שבוע../images/Emo54.gif ועוד עשיתי מאמץ אדיר כי אני לא מכיר את האיזור והרישיון שלי לא היה בדיוק תקף. מחר אני חוזר הביתה אבל אם מישהו יהיה נחמד ויתלווה אלי אני אגיע בשבוע הבא.