סתם רציתי לשתף

חלושקית

New member
סתם רציתי לשתף

אני לא מאמינה גדולה בסגולות ותמיד הייתי מעקמת את האף כשהייתי רואה כל מיני אנשים שהתייאשו מלבקש באופן אישי מאלוקים,
ןמחפשים לעצמם כל מיני דברים אחרים שיקשרו בינם לבינו ע"י סגולות...
אבל יום אחד חברה שלי התקשרה אלי והכריחה אותי לבוא איתה לציון של האדמו"ר מזוועיל. גיחחתי. אמרתי לה שאני מבקשת כל יום על בעל וזה מספיק לי... ושאני לא צריכה ליסוע עד לשם בשביל זה

וחוץ מזה אני לא נואשת לחתונה. לא הייתי כזו 'זקיינה'...

אחרי שכנועים של כמה ימים, אמרתי יאלה, יוצאים לטיול... ניסע לירושלים שלוש פעמים, שני, חמישי, שני, נבקש.. נתפלל.... נעשה קצת 'חיגנות' ונחזור הביתה.
וכך היה...
הגעתי לשם, ראיתי נשים בוכות וצורחות... וזה ממש נגע לליבי והחלטתי שגם אני מתפללת מכל הלב ומכוונת שבזכות צדקותו של האדמו"ר שימליץ עלי יושר שהקב"ה יזכה אותי בבעל טוב וכמה שיותר מהר...
וזו לו בדיחה...
אחרי שבוע הגיעה לי ההצעה של הבעל שלי ואחרי חודש וקצת הייתי מאורסת.
כן כן... וגם חברה שלי. היא התארסה שלושה חודשים אחרי ועד היום היא מזכירה לי שאני נשואה היום 'בזכותה'

אז שכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה...
אני אישית ממליצה, ללכת להתפלל שם. אנשים נושעו ויש הוכחות.

הצלחות לכולנו

adiעדיי

New member
ערב טוב

עשיתי כמעט שנה זוועיל ולא קרה כלום........................צר לי לאכזב

יהודי23

New member
שאפו על שיתוף המידע!

גם אני לא חובב סגולות גדול, אבל לא דוחה אותם על סף

קליט

New member
מה הקשר ?

גם אני עשיתי "זוועיל" ולא נושעתי, וגם רכשנו טלית במאות שקלים שעשו עליו הקפות בעמוקה, עשינו 40 יום בכותל, אמרתי 13 יום 13 פעם פרק 13 בתהילים, פתחתי ב`אגרות קודש`, קנינו כוס מזכוכית שבירה כדי שאשבור אותו מתחת לחופה, אמרתי פרק שירה/שיר השירים - במשך 40 יום, קבלתי ברכה מרבי דוד ומרבי אלעזר אבוחצירה ומעוד רבנים, הייתי בעמוקה ובקבר רבי לייב בעל היסוריים, קשרתי פתק לעץ שקדים, שתיתי מיץ רימונים שהיה בסוכה, אמרתי בסוף תפילת 18 את `שיר למעלות אשא עיני`, הייתי באמריקה ועשיתי `קריעת ים סוף` עם מטוס . . הרבה מתפללים עלי, ועוד הרבה סגולות - ולא נושעתי, כיון שלא הגיע הזמן . ~ סגולות לא עובדות ! .

חלושקית

New member
לכן כתבתי

שכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה... אתה לא חייב להאמין...
אצלי אישית זה פשוט תפס. זה הכל.
שבוע טוב..

קליט

New member
ומי שכן רוצה להתחתן עכשיו אז הוא כן מוצא את הבת זוג שלו

אחרי שהוא שותה מיץ רימונים מרימונים שהיו תלוים בסוכה ? . . . בדרך כלל - סגולות לא עובדות .

קליט

New member
‏~‏ מזל טוב !!

תודה על הסיפור :) . ה` יברך אותך ואת החברה שלך בכל הברכות !

למעלה