המספרת המספרית
New member
סתם רציתי לשתף...
היום היו לי 4 הופעות ברצף, ואני בקושי מחזיקה את העיניים פקוחות
עשיתי את ההופעות ב-2 יישובים דתיים, שביקשו הופעות ללא מוסיקה, כי עכשיו בתשעתהימים,לפני ט' באב לא נהוג לשמוע. אז לילדי הגנים הבאתי את הדייג ודג הזהב, שכולם אהבו מאד (בובות,תחפושות, אביזרים והמון הפעלה של הילדים..) ולילדי ביה"ס מכיתות א'-ו' הבאתי מופע של סיפורי בית שני, על כל השתלשלות המאורעות שגרמה לחורבן בית שני. מנסיוני, הסיפורים האלה משתיקים לגמרי את הילדים, גם את המופרעים ביותר, מרוב שהם מרתקים. הילדים אכן היו מרותקים, בשני המקומות, ולא צייצו במשך 50 דקות. רק בהופעה ביישוב הראשון, כשסיימתי את הסיפור, שאל אותי ילד אחד במבט מאוכזב: "ומתי ההצגה???"
אוחחח! הבנתי שמישהו הבטיח להם הצגה, כשאני מראש אמרתי שזה יהיה סיפור... הרכזת התקשרה אלי בערב "להאיר" את עיני, שהילדים והיא מאד התאכזבו שזה היה רק סיפור, וכמובן, הבהירה לי שסיפורים גם המדריכים יכולים לספר... והם משלמים כסף כדי לקבל הצגה שהיא יותר מזה. הסתבר שבאמת הייתה אי-הבנה ביננו, ואני רושמת את המסקנה החשובה בשבילכם ובשבילי: ת מ י ד חשוב לעשות תיאום ציפיות עם מזמיני ההופעה ולהסביר להם מה כלול בה!!! הרגשתי קצת לא נעים, ושהרכזת הזו מנסה אולי להשיג פיצוי כספי או משהו כזה
אבל עברנו את זה ונתגבר. מאחלת לכולכם חופש פורה ומלא הצגות, וש כ ו ל ם יהיו מרוצים!
היום היו לי 4 הופעות ברצף, ואני בקושי מחזיקה את העיניים פקוחות