סתם רציתי לשתף

חגיתי6

New member
סתם רציתי לשתף

כל כך קשה, שילדים צריכם לשלם בילדותם הכאובה, בלילות ללא שינה, בבכי וכמיהה לליטוף של אבא לפני שינה. כל כך קשה , שהלב חלש מולם, ולא רק בגללם, עוד קודם הוא בפראות הלם. הגיע זמן לקחת אויר, לנסות להתעצם, לקחת מזוודות של תקווה ושפע של אהבה

את כבר מראש יודעת ...

שזה נושא אבוד ... זה גמר אותי בהתחלה ... נתתי לזה `ללכת` לבד ... שיקמתי את עצמי , והיום אני נותן בדיחות על חשבונה , כי זו השפה למניפולציות שעשתה לי , מול הילדים ... לא עזר לה דבר , היום הבנות הגדולות החליטו לבד , לבוא לחג שני , הבית פתוח ... אני מסור לילדים בדרכי , ולא נותן לה לנהל את חיי , אבל כשזה בא על חשבון הילדים , מוריד את הראש , ואח`כ מחזיר מנה אפיים ... רק לא אדע את נפשי כשאתחתן ... אני אוהב את ילדי , ואיך אעמוד במצבים של הפטיש והסדן ... חגיתוש , קחי אויר ואת המזוודות , וסעי למקום בריא , ואל תכנסי למטה החולה שלו , ותקריני שמחה ועליצות , כלפי חוץ , וזה יתן להם כוח ועידוד להמשיך עד שההוא ירגע ... אפשר ומותר לערב עו`ס למקרה של `פגיעה` בילדים ... ליבי אתך !

חגיתי6

New member
לאא,ממש לא התכוונתי שהגרוש שלי אשם!

הוא בסדר גמור.. אני גמורה ..אבל יהיה בסדר

אסור לך `להגמר` ... בשביל הילדים ..

חייכי , תשירי להם , תרקדי , שימי מוזיקה טובה בבית ... העניקי נשיקות וחיבוקים ... זה המזון והכוח ... הצליחי חמודה !

היי חזקה ../images/Emo45.gif

זה קשה וקשה נורא אני יודע מקרוב מה את עוברת זה לא קל בכלל............. אבל....... את יודעת אומרים שגרושים זה לעולם... ונכון שמי שמשלם תמחיר זה רק הילדים בעיקר.... אבל אילו אנחנו נידע לתת להם תכח ותעוצמה ואת החום ואהבה הנכונים תאמיני לי שהם יגדלו ויהיו מאושרים הרבה יותר... אני רוצה לומר לך משהו יקירה... לפני שהתגרשתי לא הייתי חפץ בגירושים בכלל רק בגלל הילדה כי אמרתי לעצמי מה היא צריכה לסבול בגלל שאנחנו לא מסתדרים אז למענה נמשיך נשרוד ויהיה טוב.... פניתי לרב שלי תקשיבי טוב טוב מה הוא ענה לי ......... זה חזק ביותר אמר לי כך... יש גמרא שאומרת שכל ביית שנחרב הקב"ה יושב ומוריד דמעות על אותו ביית שנחרב.....(דומה למזבח) אמר לי הרב שלי אתה יודע כמה דמעות הקב"ה מוריד על בתים שקימים שיחרבו כבר כי בעצם זה לא בתים קימים אין בהם כלום ... אמר לי תמשיך לחיות איתה... הילדה הזאת רק תסבול יותר עדיף שתתגרש זה הדבר הנכון למען הילדה.. אני אומר לך מה הוא אמר... אני לא הייתי מעז להגיד כך.. אבל הוא וודאי מוסמך לזה... אבל הרעיון בזה להבין שלפעמים גם לנו וגם לילדים מוטב שכל אחד ילך לדרכו מאשר נמשיך ורק הם יסבלו הרבה יותר מאשר היינו ממשיכים יחד היי חזקה אנחנו פה כולם איתך ולמענך

ותשחק

New member
יחיד!!

שמחה שהצטרפת אלינו! אתה מחכים אותנו בדברים עמוקים ואמיתיים, וכפי שנאמר - דברי אמת ניכרים. תודה!

סאני42

New member
ולפעמים... עם השקעה נכונה עם שמחה...

עם שידור של עוצמה, חוזק ואהבה דווקא ילדים אלו גדלים מחושלים יותר לצאת אל מסע החיים הלא קל! גם אם לך כואב עליה השתדלי שלא תבחין בכך. שדרי לה שהיא כמו כולם ואהובה. ואם האב בתמונה קל יותר מן הסתם. כ"כ הרבה ילדים חיים עם זוג הורים ובוכים אל תוך הכרית בלילה... תגלי שילדים מסתגלים למצבים הרבה יותר מהר מאיתנו. אם יהיה לה טוב אתכם -גם לחוד- תגדל להיות מאושרת בעז"ה.

חגיתי6

New member
tank'you !

מקווה שה יאיר לי את הנתיב, שלא אפול לבורות של חושך. גם כשקשה,אני באמת אזכר שיש פה אנשים טובים ומאמינים..(אין על האמונה שלך חתיך..) תוה ושבת שלום

ותשחק

New member
מתוקה יקרה

לא הספקתי להגיב עד כה, וגם כעת, כשאני כבר ממהרת, איני רוצה להגיב מן החוץ אל הפה, אז כרגע קבלי את חיבוקי. ותשחק.

אני כ"כ מבינה אותך..

אני לא יודעת בני כמה ילדייך, אבל שלי קטנים, הבן שלי היה בן חצי שנה כשעזבתי את הבית.. זו הייתה טרגדיה בשבילי ועוד יותר בשביל הילדים שלי. אבל היום אני מסתכלת לאחור, הבן שלי בן שנתיים והבת בת שלוש, מודה לה' שנתן לי את הכוחות להתמודד.. למרות הקושי, הלבד, הגידול וההתמודדות איתם, המשפחה, הגרוש.. בסופו של דבר הקב"ה לא מעמיד אותנו בניסיון שאנו לא יכולים להתמודד איתו.. תאמיני! יש לך את הכוחות! הוא כאן כל הזמן, שומר, מגן, מרחם.. הוא אוהב אותך, אותי, את כולנו.. כי אנחנו הילדים שלו.. שתהיה לך שבת קסומה עם הרבה אמונה שתמיד טוב, רק שלפעמים יש הסתר פנים, ולא תמיד רואים את הטוב בברור..

דנידין 1

New member
אכן כואב אבל...

זה עדיף כמובן ממה שהילדים יראו וילמדו אילו הוא היה נשאר שם לא?

חגיתי6

New member
אין לי בעיה עם הגירושין

אני עשיתי את הבחירה מעצמי,תמי רציתי וחלמתי להתגרש..כן ..כן.. וכשזה התגשם סוף סוף..עברה לה שנה,שבסופה קושי חזק. אין מי שיאהב,שיהיה שם בשבילי..שיחכה לי ..שיקנא לי...שיראה שהוא אוהב.. וזה הכי קשה. אז,קשה לי וכנראה היא רואה את זה עליי..אני עצובה רב הזמן..וכשאני שמחה גם היא. אני לא יועת מה יהיה אבל ברור לי שככה זה לא יכול להימשך. אם תהיה לי אהבה אמיתית אין לי ספק,שגם היא תחוש בכך ותהיה שמחה שאמא שמחה. מה.........................................................לא??

למעלה