סתם רציתי לשתף אתכם...

ny22

New member
מנהל
סתם רציתי לשתף אתכם...

הפרקים האחרונים היו ממש ממש מרגשים... היום, הבכי של אנה ממש ממש ריגש אותי. גם זה שהם שלושתם היו ביער לפני יומיים. זה היה פרק ממש ממש טוב! שכל-כך נהנהתי לצפות בו. בכלל, מה שריגש אותי היום ובכלל, זה הרעיון של התסריט שבו נותנים הזדמנות חדשה לפושעים. כל פעם שאדי וסלביה אמרו משהו בסגנון של "לכל מי שמגיע אצלנו אנחנו פותחים דף חלק" זה ממש ממש ריגש אותי! סדרה פשוט מעולה

אנה? בכיינית טובה?../images/Emo87.gif

תפקחי את העיניים ותביני שאנה היא ילדה קטנה, שטחית, רדודה, חסרת חוט שדרה, מפונקת, חסרת מוח, וכל מה שאת רוצה. בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

8דושנקה8

New member
ככה בדיוק בוכות ילדות קטנות שטחיות רדודות

חסרות עמוד שדרה מפונקות חסרות מוח וכול מה שאת רוצה.........

ברוושית

New member
אני לא חדשה או משו כזה בפורום אבל....

ל-8דושנקה8 , הערה לגבי החתימה שלך!!: זה מה שאת כתבת: "איך אתה בטוח? אתה הרי לא יודע כלום. כלום. אתה והחברים שלך במועצה, מכרתם לנו שאתם סופרמנים שמצילים את העולם... על שמונה ילדים אתם לא מסוגלים להגן... " (נטשה לעומרי השמינייה פרק 155- סופרמנים.) התיקוןן שללי : "איך אתה יכול להיות בטוח? אתה לא יודעת כלום. כלום. גם כן אתה והחברים שלך במועצה משחקים אותה סופרמנים, יכולים להציל ת'עולם. על שמונה ילדים אתם לא מסוגלים להגן.." (נטשה לעמרי - עמרי בלי ו'.. פרק 155-סופרמנים!) הסצנה הייתה בדקה: 24:06 עד דקה 25:56 .... סורי אם נפגעת או נעלבת למרות שאני לא חושבת שיש ממה... ברו'ש=]]

8דושנקה8

New member
העתקתי את החתימה מהתסריט אני יודעת שזה לא הנו

הנוסח המדוייק אבל אני לא זוכרת אותו בעל פה והורידו מהוי-או-די.............. וחוץ מזה זאת רק חתימה! ולמה זה חשוב בדיוק באיזה דקה התחילה הסצנה? איך את יודעת / זוכרת את זה בכלל?

ny22

New member
מנהל
אני בן...

וכן, היא משחקת טוב לטעמי! למה להיות כזאת (את בת, נכון?) אנטי? היא חשבה שהורגים לה את החבר! איך את היית מתנהגת?

דווקא אני בן גם../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

ואני לא מדבר על הרגע הספציפי הזה. מצידי הוא לא חבר שלה. הוא חבר שלי

ny22

New member
מנהל
סליחה...פשוט לפי החתימה נראה ש....

ההפך, אבל
. אני אישית חשוב שזה עניין של טעם...

ny22

New member
מנהל
בסדר, זה עניין של טעם...

האמת, גם הבכי של ליבי מאוד ריגש אותי... בייחוד זה שהיא מתה וטומי ניסה לעזור לה...

למעלה