סתם רציתי לשאול.......

Alinush182*

New member
סתם רציתי לשאול.......

האם יש ספרים שלהם בעברית?! ואיפה אפשר להשיג אותם? ומאיפה משיגים את-THE MARK TOM AND TRAVIS SHOW???? ולשירה(BLINK182_GURL) מאיפה יש לך את 3 הספרים והדיסקים??? בה ביי בינתיים......
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
ספרים בעברית? הלוואי....

את כל הדברים של בלינק אפשר להשיג באתר- http://www.amazon.com... אה ושני ספרים יש לי מארה"ב... שמה הדברים של בלינק זורמים חופשי... ודה מארק טום ובלה בלה בלה אפשר יכול להיות להשיג בטוור רקורדס... תבדקי... חחח לי יש אותו פעמים... איבדתי אותו פעם אחת והלכתי וקניתי חדש... אחרי שבוע (כמובן- איך לא?!) מצאתי את הקודם.... sHiRa

לי יש 3 ספרים שלהם בעברית

יש לי 3 ספרים שלהם בעברית קוראים להם "בלינק182" "שלישית הפאנקרוק המנצחת-בלינק192" ו-"BLINK182 -WHAT WAS WHAT WILL BE AND THE REST OF THAT CRAP" ואלו ספרים מעולים והכל כתוב בעברית............ ו...... יש לי 3 עותקים של הSHOW שלהם אז אם את רוצה נדבר על זה...... :) בלינק182 4 EVAAAAAAAAAAAAAAAAA

Alinush182*

New member
בטח שאני רוצהההההההה!!!!!

מאיפה?כמה?איך????. בבקשה מאיפה קנית אותם????????????? כמה הם עלו לך???????? תעני לי!!!!!!
אלינה

2 מהספרים קנו לי מתנה ואחד אני קנית

י. אז אני יודעת שהספר שאני קניתי לעצמי עלה 300 שח וזה ספר ענק ואין הרבה כמוהו... הספרים שקנו לי זה היה מחברים שלי שלא מסכימים להגיד לי את המחיר אז אני ידבר איתם עוד קצת ונחזור אלייך...... והדיסקים.... אחד עלה 79.90 אחד המחיר שלו היה 100 אבל קיבלתי אותו מתנה מהחנות דיסקים. כי המנהל שם והעובדים מכירים אותי כי אני שם הרבה והם יודעים שאני שרופה על בלינק182. אז כשזה הגיע הם עטפו אותו- עם עטיפה של בלינק- ונתנו לי....... ואחד על 65 כי אני מנויה לחנות הזו...... ולא אכפת לי מה תגידו ש-למה אני קונה את הדיסק ככ הרבה פעמים...... אז רק שתדעו שמתי שהוא הדיסק נשרט או משהו קורה לו וכבר לא מוכרים אותו בחנויות אז אני קניתי אותו מספיק פעמים..... וגם יש לי מכל דיסק 5 עותקים צרובים..... אז אני מוכנה לכל דבר שאני מקווה שלא יקרה...... :)

~BLINK182_gurl~

New member
דבר ראשון...

לאן נעלמת כל כך הרבה זמן??? דבר שני- מאיפה ספרים בעברית????? דבר שלישי- יש לך כבר אייסיקיו? לא חשוב לא נתקיף בשאלות אז את השאר אני כבר ישאל אחר כך... sHiRa

הייתי בטיול והאינטרנט לא עבד

ואני לא יכולה להיכנס כל יום אז.... כשיש לי הזדמנות אני פה..... קניתי את הספר מחנות בת"א שמוכרים בה פאנק..... וה2 האחריםפ לא רוצים לספר לי לא אין לי אי סי קיו כי לא הצלחתי להוריד........ ואין לי מושג אם ניסיתי נכון כי אין לי מושג איך משתמשים בזה....

Alinush182*

New member
איזה כיף לך:))))))

איפה קנית את הספר...אני מוכנה להוציא אפילו אלף ויותר..... בה ביי
אלינה

HelloweeN

New member
שניה אחת...

אני מריח משהו מסריח פה... מז"א הדיסק אמור לעלות 100 ש"ח ??!! אין דיסקים (עדיין) במיוחד של בלינק שעולים 100 ש"ח. אחי קנה את הדיסק הזה ב-60 ש"ח. הביאו לך את הדיסק מתנה ?? פשששש... יפה אולי אם אני גם יבוא לשם ואגיד להם שאני אוהב דייסיד יביאו לי גם דיסק שלהם. בא לך להגיד לי את שם החנות ?
300 ש"ח על ספר? לא מוגזם ?

זה עלה 100 כי זה היה בחנות הרבה לפנ

י שזה הגיע לחנויות אחרות............ ולבלינק אני מוכנה לעשות הכל......... ו300 שח זה לא מוגזם

HelloweeN

New member
אין מצב בעולם

שדיסק של 30 דקות, ולא משנה עד כמה נדיר הוא יעלה 100 ש"ח.... רן, זוכר מה הבטחת לי ????? תהיה גבר ותעמוד בהבטחה שלך, ואל תמציא לי תירוצים.

למעלה