סתם רציתי לחלוק

סתם רציתי לחלוק

עכשיו מאוחר בלילה ואני כבר לא יכולה יותר להסתכל על החומר בספרות, אז אני יושבת וחושבת. מפחידה אותי השנה הבאה. אין לי מושג מה קורה איתי (עכשיו סיימתי ביצפר)- עבודה? איפה לגור? עם מי? ואולי צבא? ואולי אוניברסיטה? ומה עם כל החברים? ועוד מיליון ואחד דברים. אוף זה כל כך מעצבן לא לדעת מה קורה איתך... חוץ מזה, גם יש לי בעיות עם חבר שלי שאני לא אפרט עליהן כי זה יותר מדי ארוך ואני לא יודעת מה לעשות בקשר אליו. להשאר איתו? לזרוק אותו? לבגוד בו? זה הכל כל כך מסובך ומעצבן... ומחר אחרי הבגרות בספרות, אני סוף סוף בנאדם מבוגר (עלאק) ואני צריכה להתמודד עם כל זה. אני רוצה חופש גדול!!! זהו, זו הייתה ההתבכיינות שלי להערב... עם למישהו יש עצות ורעיונות (למרות שזה בטח יהיה קשה כי לא פירטתי..
), אני תמיד אשמח.. לילה טוב

Dynamo1929

New member
סתם רציתי להשיב (:)

לא יכולה להסתכל על החומר בספרות?-עזבי... (:) חפיף, ספרות זה שטויות... (:) סתם חירבושים... אין לך מושג מה יהיה איתך שנה הבאה?-עזבי.. (:) קחי חופש, תרדי לאילת, תהני קצת ותשכחי מכל הצרות לזמן מה... (:) בעיות עם חבר?- תזרקי אותו!!! (:) מחר את תהיה בן אדם מבוגר?-מזל טוב!!! הריי את מספיק בוגרת כדי לקבל תעודת בגרות (:) לילה טוב! (:)

אתה חמוד...

והלוואי והחיים היו כאלו פשוטים :) ספרות זה באמת שטויות, אבל רוסים, אתה יודע, חייבים ציונים טובים :) החבר- לא כזה פשוט לזרוק אותו. אוהבת אותו. באסה הא? אנחנו גם המון זמן ביחד... אילת- הלוואי אמן! אבל אין עם מי ואין כסף... עוד רעיונות יתקבלו בברכה

Dynamo1929

New member
(:)

אוהבת את החבר? לכי אליו ותגידי לו את זה ותראי איך הוא יגיב ומה יעשה, ועפי זה תדעי איך לפעול הלאה... (:) אין עם מי לרדת לאילת? אני פנוי (:) אגב, מי זה אילת? (סתםםםם :) )

vk3

New member
אממממממ...

מבין אותך
אבל נסי פחות לחשוב על זה... ההתבגרות וכול השאר יבוא בעצמו... הכי חשוב שתטפלי בזוגיות
זה בטח מעיק... מה קורה שם

קורה יותר מדי ../images/Emo4.gif

זה בדיוק הבעיה. אם אני אתחיל לכתוב זה לא יגמר לעולם, ואני עכשיו רוצה לחזור ללמוד לספרות (זה מה שאני עושה ב 01:30...) עיקרי הדברים: אנחנו ביחד חצי שנה כבר, הוא האהבה הכי גדולה שלי ואני האהבה הראשונה שלו, הוא חייל- אז אני לא רואה אותו יותר מדי, אנחנו רבים המון ויש עוד מישהו בסיפור... זה פחות או יותר אחוז אחד מכל מה שבאמת יש לי לומר... אכן מסובך...

bariska

New member
תראי לכל זוג

מדי פעם יש ריבים זה טבעי לא צריך לקחת את זה יותר מידי קשה..

vk3

New member
אז כדאי באמת שתלכי ללמוד...

ופחות תחשבי על הבעיות עם החבר
צר לי שיש לכם בעיות
ואני מקווה שהן תפתרנה במהרה
אבל אני מאוד מסכים עם בוריס שלא משנות הבעיות, תמיד זיכרו שאתם אוהבים אחד את השני... ואהבה אמיתית תמיד תתגבר על הכול
אז נסו להשלים ותאהבו אחד את השני יותר...

פעם האמנתי בזה

אבל אהבה אמיתית לא פותרת את כל הבעיות, היא רק גורמת לזה שהן יכאבו יותר. אנחנו לא מתאימים מהרבה בחינות, אבל בגלל שאנחנו כל כך אוהבים אנחנו לא חותכים, אלא מושכים את זה הלאה ומנסים לעבוד על זה (בינתיים לא כל כך בהצלחה..)

Sheep From Hell

New member
זה תלוי..........

ספרות זה איכסה! רוב הסיכויים שמה שתלמדי עכשיו יברח לך מהראש מהר מאוד, לא כדאי להתחיל ללמוד עכשיו..
אם הריבים בלתי נסבלים והמצב באמת על הפנים אולי תעשו פסק זמן(we were on a break!!!! נשמע מוכר..חח) זה כמו השיר don't know what you've got till it's gone.. אם בפסק זמן אתם ממש מתגעגעים ורואים שבשביל להמשיך בקשר צריכים להיות כמה שינויים אז תעשו אותם, הרי מה זה חיים בלי אהבה..? אם יש לכם משו מיוחד חבל להרוס את זה.. יש הרבה זוגות שמצליחים לעמוד במכשול של הצבא, תחשבי על הצד החיובי, כשהוא בצבא יש לך זמן לעשות דברים עם חברים שלך, ללימודים, לבילוייםם ושינה!! וכשהוא חוזר אז הזמן שלך פנוי רק לו. זה דווקא טוב כי אתם לא כל היום בתחת של השני עד שנמאס רצח...

בקשר לפסק זמן

אם אנחנו נהיה בספק זמן אני ארצה לצאת עם אנשים אחרים ואז אנחנו נהייה בבעיה. ובקשר לצבא- העניין הוא שכל הידידים שלי בצבא, אז כשהוא חוזר גם כל מי שאני מכירה חוזר. ואז אני איכשהו צריכה לפחות פעם בכמה זמן לראותאת הידידים שלי. וחוץ מזה גם שאני והוא לא אוהבים לעשות את אותם הדברים (אני מתה על לצאת וחייבת לרקוד לפעמים פעם בשבוע אחרת אני אשתגע, והוא טיפוס ביתי כזה) ודי קשה לנו להתפשר- פשוט לא הולך לנו..

Sheep From Hell

New member
ממממ......

עבודהלא קשה למצןא, במיוחד אחררי סיום בי"ס... צבא, אם יש לך דרך לצאת מזה תצאי מזה(כמובן אם את רוצה...) בינתיים תחגגי את החופש הזה... ביוליים בלגאנים...... הקטע עם החבר קצת קשה לייעץ בלי לדעת מה קורה.. אם את מרגישה שזהו אין לך עצבים אליו וכבר מיציתם את הקשר אז עדיף להפסיק עכשיו לחיות קצת בחופש מהכל, לפגוש אנשים חדשים וכו'... סה"כ העובדה שסיימת בי"ס לא מחייבת אותך להתחיל בחיים האמיתיים, אני בעצמי מסיימת מחר האמת לי לא רצות כל המחשבות האלה, אני בקטע של לעבור כל דבר לאט לאט, בלי לחץ. חבל שאת מלחיצה את עצמך, כדאי לך לך להרגע לשניה, ולהסתכל על השנים שעברו, מה אהבת מה לא אהבת מה יש לשפר וכו' ולהתחיל בקטן.. נגיד נורא נורא רצית לעשות קעקוע או לנסוע לחו"ל תעשי את זה!!! תנקי את הראש!! תנסי לחיות קצת!!!! עכשיו החופש האמיתי מתחיל, חופש כמו שבחיים לא היה לך, אני יודעת זה מפחיד לפעמים אבל חבל לחשוב על הדברים הרעים, מציעה לכולם להתחיל קודם עם אופטימיות, עכשיו זו הזדמנות לעשות כל דבר שרק רצית! (בעעע..... אין לי שמץ מה הפואנטה שלי הייתה עכשיו כי מאוחר...) שיט לא למדתי לבגרות!!!!!!!!!!!!

אני מסכימה איתך

העניין הוא שרוב הדברים דורשים עבודה... ואם כבר אני אלך לעבוד, אז שזו תהיה עבודה טובה. אני גם לחוצה לעוף מהבית כי אני ואמא לא מסתדרות הכי טוב שבעולם.. חוץ מזה, לא יודעת, מפחדת להיות בלי החברות...:( אני גם בנאדם ששונא שעמום, אז אם אין לי מה לעשות רוב הזמן אני אשתגע, אני חייבת להיות עסוקה- אפילו אם זה ללמוד, או לעבוד, או מצידי אפילו לנקות את הבית.. העיקר להיות פרודקטיבית.. :)

Sheep From Hell

New member
אוף! כל כך משעמם לי שאני

הולכת עכשיו לקרוא ספר היסטוריה משנה שעברה!!!!!!

Sheep From Hell

New member
בעע..

שונאת כאלה דברים.. אח"כ מפחדת שמישו ימצא את זה.. עדיף ספר היסטוריה.. גם לומדים משהו וגם נרדמים מהר יותר!! (אחרי שני עמודים ישנתי כמו תינוק!!!)

0kety0

New member
היי חמודה../images/Emo13.gif

כל הפחדים האלו הם חלק מהתבגרות. חלק מלסגל חשיבה בוגרת ואחראית, להבין שבשלב מסויים אתה הופך להיות אחראי לגורלך. אני מאמינה שכולנו עוברים את זה. החוכמה לעבור את זה בהצלחה, ולהגשים חלומות. בהצלחה!

Angel lips

New member
זה אכן שלב שונה בחיים הוא יתנהל לפי

איך שתקחי אותו, את תקחי אותו בקלות ותחייכי לכל הבעיות והמיכשולים הוא יעבור לך בתור חוויה נעימה בחיים ואם לא אז ההפך... אני לא יכולה להחליט בשבילך ולא לייעץ לך מה כדיי לך אם זה לימודים עבודה או כל דבר אחר, החלטות כאלה עושים לבד וברוגע, רק דבר אחד לפניי שאת עושה משהו או זה בקשר לחבר או לעתיד שלך קחי לך חופש לבד או עם חברה או שתיים טובות תסעי למקום ופשוט תתפרקי, ים שמש מסיבות ומקום רגוע לחשוב עליו, את תיהיה בשקט תחשבי ותראי מה מתאים לך בחיים בלי כל הלחצים, קודם ל חופש ואז להחליט את ההחלטות שלך, אפילו קחי הפסקה עם החבר בשביל לסדר לך תדברים בראש.

למעלה