סתם רציתי לומר

סתם רציתי לומר

שראיתי עכשיו את "יורה בגוף ראשון" ואת "גנאב" . ועכשיו יש לי מצב רוח טוב.. אחלה פרקים.. ומאלדר וסקאלי פשוט אין עליהם, או כמו שאומרים אצלנו: כפרעליהם....

Gilliana

New member
באמת שני פרקים מעולים

את THEEF ראיתי גם אני לפני בערך שבועיים, וזה בהחלט פרק חזק. את הסצינה של אשת הרופא שנשרפת ב-CT אני לא אשכח בחיים שלי!

אני דווקא הכי אהבתי

את הסצינה האחרונה... כשמאלדר פשוט מבין עד כמה הוא מאוהב בסקאלי.. טוב סתם פירוש שלי...

1Shir

New member
הפירוש שלי אחר

אני חושבת שהמשמעות בסוף הפרק לא היתה על הקשר ביניהם אלא על שאלת המקרה שבו הם עסקו בפרק, המורכבות שבהחלטה של הרופא ההוא.

אוף לא הבנתי.

או שאת כותבת מעורפל מדי או שאני אהבלה (כן, ממש קשה לנחש מה נכון) . הקיצר לא הבנתי למה התכוונת.

Gilliana

New member
אני אנסה לעזור...

אני חושבת שמה ששיר מנסה להגיד הוא שהם דיברו על כך האם ההחלטה של הרופא להזריק לילדה כמות קטלנית של מורפיום היתה נכונה או שגויה. דווקא במקרה הזה סקאלי הפתיעה כי היתה היותר "פאראנורמלית" מבין השניים. לכן גם מאלדר אומר בסוף שהיא צודקת, ובאמת אף פעם אי אפשר לדעת אצלה...
צדקתי שיר?

1Shir

New member
כן. התכוונתי פשוט שבאותו רגע

מאלדר לא הירהר על סקאלי אלא הירהר על המשמעות של הדברים שהיא אמרה בקשר לרופא. זה מה שהעסיק אותו, ולא האופי שלה או הרגשות שלו אליה. כלומר ה-guessing היה בעיקר ביחס לקייס, ופחות ביחס לאופי שלה, למרות שמשם זה התחיל. זאת כמובן סתם פרשנות אישית שלי, כי הרי אנחנולא יכולים לראות מה עובר לו בראש. עינת, האם אני יותר ברורה עכשו?

עכשיו כן.

כשמסבירים לי לאט אני מבינה מהר. לי יש פשוט בעיה קשה. זו מחלה ללא תרופה או יכולת ריפוי . כל דבר איכשהו אני מקשרת לאהבה שלהם. זאת דפיקות אני יודעת...

1Shir

New member
יש אפשרות שלישית.

והיא שאת לא זוכרת במדוייק את הדיאלוג? כי כתבתי מתוך נקודת הנחה שכן.. אם עדיין לא הבנת, אני אסביר בפרוטרוט.

אני זוכרת..

פשוט מה שהתכוונתי אני זה שבסוף כשהוא אומר לעצמו "אצלך באמת אי אפשר לדעת" ומחייך לעצמו זה נראה כאילו הוא "נזכר" כמה הוא מאוהב בה. ואיזה אדם היא. הבנת? כי אני לא..

Gilliana

New member
פלא שלא הבנת? ../images/Emo8.gif

אבל ברצינות עכשיו, אני חושבת שהוא אמר את זה באמת בגלל שהיא הצליחה להפתיע אותו ובמקרה במקרה במקרה לא היה לזה שום קשר לאהבה

E V Tooms

New member
קראתי את הטרנסקריפט של הפרק..

אח, פרק מעולה. באמת. גילי, צדקת לחלוטין, אורל פיטי הוא אכן חולירע רציני במיוחד... בדיקה של תמונות מתוך הפרק גרמה לי לזהות מיידית את השחקן שגילם אותו - בילי דראגו, שמגלם תפקידים מצמררים באופן קבוע. כשנודע לי שהפרק עוסק בוודו, הייתי בטוח שמדובר בהעתק חיוור של "Fresh Bones", אבל טעיתי לחלוטין. ועניין ה"You keep me guessing" היה חמוד מאוד. Well done.

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif

נכון, בילי דראגו אכן מגלם תפקידים כאלה באופן קבוע והיה פרצוף מאד מוכר מן הרגע הראשון.

1Shir

New member
הוא היה שד הפחד במכושפות ../images/Emo99.gif

ברגע הראשון תהיתי מה ברבס (ככה קראו לו שם) עושה באקס פיילס... היכן עוד ראיתם אותו משחק?

Gilliana

New member
אוף, איך מתאים לו!

וככל שזכור לי עכשיו - ראיתי אותו ב-"מחץ הדלתא 2" וב-"הבלתי משוחדים". כמובן שבעוד מקומות, אבל אני לא זוכרת כרגע לציין היכן.

למעלה