סתם רציתי להגיד...

Great Vegeta

New member
סתם רציתי להגיד...

שהרעיון של הסופ"ש דמויות היה שלי, אני העברתי אותו לקזבובו והוא מעלה את השרשור...אז בעצם אני אחראי על הסופ"ש...זה כל מה שרציתי להגיד. תודה. :) נ.ב יש לי כבר את כל הסופ"שים מתוכננים מבחינת הסדר של הדמויות, זה ב-ע-ר-ך לפי סדר חשיבות, ככה שאל תצפו ליג´ירובי שבוע הבאה XD

gogumagog

New member
שבוע הבא אני מהמר על פיקולו

אולי אולי מקיטה...
*מתחבא מפני גרייט וג´טה*

Prophet

New member
הוא כתב כבר

שבוע הבא ווג´יטה לא מקיטה ואז פיקולו אתה לא צריך להמר...

gogumagog

New member
אה... תודה.

ולגבי הסקר... אולי תפרט מה קורה בסרטים, כי ראיתי את הרוב אבל אני לא זוכר מה המספרים!

king kazabubu

New member
או קיי אני ארשום פה פירוט

סרט 8,10,11 אלה סרטי ברולי. סרט 7 זה סרט שמספר שבמקום סל יצרו עוד שלושה אנדרואידים. סרט 12 זה עם ג´ננבה בעולם המתים אני לא זוכר איזה עוד שמתי... אבל אני משער שאת סרט 13 שמספר את הסיפור של טאפיון. סרט 5,6 זה הסרטים של קולר אח של פריזה. וסרט 9 (המיותר מכל הסרטים לדעתי) זה הסרט עם בוג´אק.

king kazabubu

New member
הוא לא משהו לדעתי...

זה הסרט היחיד שלא יוצר סטירות עם הסדרה. אבל לא חשוב. הוא מעצבן. זה סרט משעמם לדעתי. לא יודע למה.. אולי אני צריך לראות אותו שוב... גם עצבן אותי הבוז´אק הטמבל הזה... טוב... זהו... אין לי מה להגיד.

Brolly

New member
חכה רגע...../images/Emo58.gif

גוקו לא אומר לגוהאן בסרט להשתמש בכוח האמיתי שלו ואז הוא הופך לסופר סאיין ג´ין 2? אני לא בטוח אם יש סתירה או לא... וגם על זה שהקאיואים לכדו את בוג´אק בתוך כוכב כי הוא היה הלוחם החזק ביקום ולפני זה אף אחד מהדמויות הראשיות לא שמע עליו... אני חושב שיש סתירות...

king kazabubu

New member
התכוונתי מבחינת זמן אין סתירות.

דבר שני...
אין סתירה. אני חושב שהסרט מתמקם אחרי סל כשגוהן עוד לא שולט בהשתנות שלו לסופר סיין 2 בגלל זה גוקו ממריץ אותו. בסרט 5 גוקו לא שולט בלהפוך לסופר סיין והוא שוב צריך להתעצבן מאוד כדי לנצח את גוקו. אז אני לא בטוח בקשר לזה...

למעלה