סתם רציתי לדעת בעקבות התלבטות שלי

Hieros Gamos

New member
סתם רציתי לדעת בעקבות התלבטות שלי

מה הפרק האהוב עליכם בעונה ראשונה? (בהנחה שהרוב יגידו three stories- אל תגידו את זה. תציינו אבל אם הוא לא הבחירה הראשונה שלכם) ההתבלטות שלי היא בין detox-1X11 לבין control-1X14.... קונטרול זה בעיקר כי האוס ממש ממש חמוד שם עם קרלי המטומטמת הזאת ובגלל הסצינה של באבא אוריילי
ודיטוקס...נו דיטוקס! כואב להאוס, הוא שובר לעצמו את היד, מרביצים לו. מה יכול להיות רע?!
מה דעתכם?

הא, זה קל ^^ ../images/Emo29.gif

detox ו-three stories ביחד במקום הראשון, מהסיבות הברורות. ואחרי זה kids, שזה פשוט פרק מעולה וממש מצחיק, עם כל הקטעים שהם מתחמקים מקאדי, והאוס מראיין מועמדים, וכיוון שזה ישר אחרי קשת ווגלר האוס כל הזמן יורד על צ'ייס
. ו-"when I do decide to push you away I hope there's a little person kneeling behind you so you'll fall and hurt your head."

Hieros Gamos

New member
אני דווקא אוהבת את babies and bath

waters יותר מאת Kids. החולה בקידס מעצבנת אותי. ילדה קטנה וקרצייתית

randomguy

New member
Detox בהחלט מועמד שלי לפרק הכי טוב

בעונה הראשונה אבל היו עוד...כרגע אני לא זוכר...הפרק השני היה לדעתי מאוד טוב...ויש גם את Love Hurts שבגלל שהיה בו הרבה את קמרון אהבתי אותו, כל העלילה של החולה היתה גרועה ממש. אז כיוון שאני לא זוכר בדיוק אני בוחר ב Detox כפרק הכי טוב אי פעם..יותר בגלל העלילה עם האוס ופחות בגלל העלילה של החולה.

Hieros Gamos

New member
הכי טוב אי פעם?!

אוקיי. לטעמי הוא לא יותר טוב מthree stories ועוד כמה פרקים בעונה 2 שעוד לא הגיעו אליהם בארץ אבל כל אחד וטעמו

randomguy

New member
אני כרגע לא זוכר את כל הפרקים עבר

הרבה זמן מאז שראיתי את עונה 1 ובכלל ראיתי כל פרק רק פעמיים. מאוד אהבתי את העלילה עם האוס בדי-טוקס.

Hieros Gamos

New member
נו, ברור, כי כואב לו, והוא שובר לעצ

מו את היד, ומרביצים לו והוא Uber מסכן *סאדיזם מתקדם*
תראה את עונה 1 שוב
בעיקר את הפיילוט, paternity, histories, detox, control, babies and bathwaters, kids, three stories, honeymoon
או את כל העונה, זה גם טוב

randomguy

New member
לא בגלל האלימות אלא בגלל שבפרק הזה

הוא צריך להתמודד עם המציאות במקום לברוח ממנה כמו תמיד. ובאמת גם ב"ירח הדבש" הוא מתמודד עם המציאות של סטייסי אהובותו נשואה לגבר אחר אבל אני פשוט לא סובל את סטייסי לכן לא אהבתי את הפרק. ברור שאני אראה את כל הפרקים שוב...בשביל זה הקלטתי אותם..אבל תני לי קצת לשכוח אותם ואז זה יהיה הרבה יותר כייף לראות שוב.

Hieros Gamos

New member
אני ראיתי אותם כל כך הרבה פעמים שהם

כבר טבועים (או תבועים. איזה מהם? נראה לי הראשון) לי בראש כל כך טוב שאני לא חושבת שהם יצאו.

במבי 14

New member
הפרק האהוב שלי ../images/Emo99.gif

פרק 3-Occam's Razor. בעיקר כי החולה שם חתיך כמו החיים עצמם. (אני רדודה, אני יודעת..) וגם Detox ו-Three sories כמובן.

pink panther 8

New member
love hurts

הפרק האהוב עליי בוודאות אני ממש אהבתי את הקטע שהאוס וקמרון יוצאים ביחד וגם את כל הקטע לפני שהאוס ביקש ממנה לא לספר לאחרים מה התנאים שהיא ביקשה בשביל לחזור לעבודה ואיכשהוא כל העולם ידע על זה בסוף ואיך שהאוס הוציא את הזר פרחים (הקורסאז')איזה רומנטי!!! נמסתי בסצינה הזאת מילה!!!

למעלה