סתם רעיון

dawnser

New member
סתם רעיון

מאחר ובפורום יש שבוע אמן כל פעם. ואני לא ממש מצליח לאהוב או להתחבר לאומנים, (למעט ליכטנשטיין שלפי דעתי ולכן נמנעתי מלהגיב לעבודות די נעשה לו עוול כאן אבל המהלך של אפרת מוצא חן בעיני ולכן אמשיך לשתוק), החלטתי להציע אמן איזוטרי יותר, מתחום הצילום ובואו ננסה לשנות כיון פעם. יכולתי גם להציע אומנים מתחום הוידאו אך לא נתחיל להציף את הפורום בעבודות וידאו רבות משקל. טוב מה אומרת/אומרים? שחר (אגב אפרת ד"ש מבלונדי שכרגע מאוד עסוק בפרוייקט גדול והחלטנו שלטובתו ימנע בשבועות הקרובים מחיבור לרשת, קצת סבלנות וכולם יוכלו לראות את הפרוייקט שלנו...)

עופר ב.ה

New member
רעיון מעניין

לתת במה לאמנים פחות מוכרים (אין הכוונה למשתתפי הפורום, שבכל מקרה מעלים עבודות באופן סדיר, וטוב שכך
). עם זאת, מכיוון שיש סיכוי שרק אדם אחד או שניים (במקרה הזה, אתה) מכירים אותם, מוטלת יותר אחריות ויותר עבודה על מספר מצומצם יותר של אנשים. אם אתה מוכן לשאת בעול, בברכה! כלומר, בתנאי שאפרת תחפוץ בכך
עופר

גל אור

New member
איך זה בדיוק עובד?

ה´שבוע אמן´? יש איזה ´תנאי קבלה´ מוקדמים לאמן כדי לזכות בכבוד?

שום תנאי קבלה - רק עניין טהור

היי חמודה, שבוע אמן הוא פשוט שבוע שבו אנו מביאים חומרים על אמן מסוים אחד, רקע, קישורים ומי שרוצה מעלה גם עבודות בהשראת אמן השבוע וכולם מוזמנים להשתתף השבוע לצורך העניין הוא שבוע אשר (קצת מאתגר לעשות משהו בסגנון שלו לא?...
) את האמנים מציעים משתתפי הפורום, אני ושמת את ההצעות ברשימה ורנדומלית בוחרת את אמן השבוע הבא. וזהו
אפרת

גל אור

New member
אז אפשר להוסיף לרשימה

את דיוויד הוקני? גיליתי אותו רק לאחרונה (ההשכלה שלי בכל מה שנוגע לאמנות באמת מינימלית ביותר) והתמכרתי אליו. איזה צבעים! הציורים שלו נפלאים (לעניות דעתי כמובן). מה דעתכם המלומדה?

מגיקל

New member
עוד הצעה...

אפשר להוסיף לרשימה את הנרי רוסו? בזמן האחרון אני חברה פסיבית בפורום, אבל עדיין נהנית לקרוא ולראות אצ היצירות שמפרסמים פה.. מגי

סלח לי, אבל לא הבנתי את

"נמנעתי מלהגיב לעבודות די נעשה לו עוול כאן" - איזה עוול - באיזה צורה- אני לא מבינה.

שחר יקירי......./images/Emo13.gif

חבל שלא הגבת בשבוע רוי ליכטנשטיין - כל מידע מהמשתתפים מתקבל בברכה וגם דיעות כידוע, וכזכור לי עד היום לא קיפחתי אף אחד...
הרעיון מצוין - אבל כמו שאמרו פה תצטרך לקחת הרבה אחריות עליו - בלומר להציג את האומן ועבודותיו - להביא חומר נלווה ועוד. ד"ש בחזרה לבלונדי ותמיכתי המורלית שלוחה אליו עם איחולי הצלחה ונשיקות - מתה לראות מה הוא מבשל.

dawnser

New member
אם כך

הייתי שמח להתחיל עם צלם שבעולם הצילום הוא די ידוע אך קצת פחות בעולם האומנות. שמו דיוויד לווינטל. וברגע שיגיע תורו אשמח לנדב פרטים. שחר

קבל אישור לשבוע הבא!

אנא צור איתי קשר באי מייל כדי לספר לי מה אתה מתכנן ושיהיה בהצלחה!

למעלה