סתם רוצה לשתף..

נצר1

New member
סתם רוצה לשתף..

היום יצאתי לחופשת לידה מהעבודה כי זה היה היום האחרון ללימודים והילדים יצאו לחופשת הקיץ, והתאריך המשוער שלי הוא גם עוד 3 שבועות (מתקרב בצעדי ענק
) בכל מקרה קיבלתי כל מיני מתנות מאנשים שעבדתי איתם וזה נורא חימם את הלב וריגש, אבל המתנה האחרונה שקיבלתי היא שנתנה את ההרגשה החמוצה. ראש הבית שבו אני עובדת קנתה לי ממתקים יוקרתיים כאלה, וברכיבים כתוב 'מכיל חיטה'. בפנימיה יש ילדים רבים שעל דיאטה נטולת גלוטן והיא גם יודעת טוב מאד שאני גם לא אוכלת גלוטן. נורא ביאס אותי לקבל את המתנה ובכל זאת הייתי צריכה לחייך ולהודות מכל הלב על המחשבה והנתינה.

כנראה זו תופעה כלל אנושית ולא

רק בפולניה. (מתנה לשם יציאה לידי חובה). ומצטרפת לבקשה לעדכן ולספר חוויות כשהבובונת תגיע. היית בסיור בחדרי לידות שם? איך התרשמת?

נצר1

New member
בדיוק מה שאני חשבתי

שהיא סתם קנתה משהו כדי לתת, בלי באמת לחשוב למי היא נותנת... לגבי מה ששאלת: היינו בסיור בחדרי לידה, והתרשמנו מאד מאד לטובה
בעיקר הפתיע אותנו שבכלל במחלקה כולה אין אנשים במסדרונות, אף אחד לא מדבר בפלאפון והיתה אוירה מאד רגועה (בניגוד לארץ שמחלקות יולדות הן בד"כ די פעילות, ומלאות בבני משפחה וכו'). בבי"ח שבו אנחנו יולדים יש חדר לידה במים ואם הוא יהיה פנוי אנחנו מתכוונים לבקש אותו. כל מהלך הלידה (כמו ההריון) מאד שונה פה מבארץ, כך למשל אני צריכה להביא איתי הכל מהבית כולל כותונת לעצמי ללבוש, ומגבת לניגוב התינוק וכו'. בית החולים פשוט לא מספק כלום. בכל מקרה נשארו לנו עוד 3 שבועות לתל"מ וכמובן שאני אעדכן כשיהיה חדש

מפליא העניין של להביא בגדים

ומגבת. מסתבר שבארץ יש כמה יתרונות. ולגבי השיחה בטלפון נייד, כשהייתי עם בנותי בלונדון לפני 4 שנים שמנו לב שבאופן יחסי אנשים מיעטו לדבר בניידים במקומות שהיינו. הגדולה שלי שיערה שזה בגלל שהתובבנו במקומות עם הרבה תיירים. לי זה נראה שהאנגלים פשוט לא אוהבים לסדר את עניניהם הפרטיים בפרהסיה.

shlomlondon

New member
בשעה טובה

בדקת אם יהיה לך אוכל ללא גלוטן בבית חולים? חברה שלי ילדה כאן בבית חולים גדול שהרבה יהודים ויהודיות מגיעים אליו, היא חודשיים מרשא ביקשה שיהיה מסומן שהיא אוכלת רק כשר ו.... האוכל הכשר הגיע באיחור של שלוש ארוחות... שווה להביא קצת גם מהבית נראה לי על כל צרה ( היא היתה צריכה להשאר 48 שעות אחרי קיסרי) בכל מקרה שיעבור בשלום ושמחה

למעלה