סתם רוצה לשתף

Vdrums

New member
2-0 לטובתי, המרחק הזה עם הלו"ז

הצפוף שלו אלה עוד סיבות לא נעימות בכלל לפיתוח קשר של יותר מפגישות סופ"ש (במקרה הטוב)...

Ronit FL

New member
אני לא מאמינה בסוכריות האלה

זה לא אמיתי ואם זה אמיתי, את בטח לא רוצה לחיות עם אינסולין מהלך.

אינסולין מהלך???

וריד פתוח שיוזרק אליו באופן קבוע אינסולין. ומה, על הצרבת כבר לא מדברים?

billc

New member
את יכולה לתת דוגמאות?

אני לא מסוגל לומר מילות "חיבה" לבחורה "זרה" לוקח לי זמן..וגם אז זה יותר עם הגוף מאשר עם הפה

billc

New member
הבהרה:

שאני אומר "מאשר עם הפה" הכוונה לפקה פקה ולא

גם לי קשה

בגלל זה הרגשתי אי-נוחות עם זה. וניחה, כל מילה שאני מוציאה מהפה ישר מקבלת תגובה דביקה. לוקח זמן להכיר באמת וממש להחמיא. בגלל זה זה היה מאוס ולא אמיתי.

Maus

New member
אמרת שזה היה מאוס..

ואני הרי לא עשיתי כלום.. וחוץ מזה קחי לתשומת ליבך שנוירוטיות נשית היא הרגל מגונה. נסה להפטר ממנה ותראי שאין "מתוק מדי" ואין "טוב מדי", ואני לא מקנא בבחור שקרא פה יחד עם כולם שוב שלא רצית להפגש עימו בגלל מחמאה, ואם הוא הוא לא היה מחמיא היה עדיף? מחמאות יכולות להיות נימוס, שזה לא רע ויש מחמאות שיכולות להיות אמיתיות גם אחרי דקת שיחה. אם קבלת רושם שמדובר בבחור תחמן ולא אמין או בחור תלותי שממהר להקשר עוד לפני שהכרתם זה משהו אחר, למרות שחיפוש התמיכה שלך למעשה ההברזה הוא פסול מאחר והוא היה כנראה פוגע לבחור, והוא מסגיר דרך חשיבה נוירוטית שעד שנשים לא יפטרו ממנה אין להן מה לצפות לשיוויון או למערכות יחסים תקינות. תעשי חיים

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי כראוי

הבחור אשכרה נתן לי הרגשה שהוא נואש ותלותי. זה לא קשור למחמאות עצמן. וגם למחמאות יש גבול, הוא לא מכיר אותי בכלל... הבחור לא סינגל בחו"ל. יכול להיות שהוא יודע שאני כותבת פה ויכול להיות שהוא קורא את מה שכתבתי פה, אבל הכוונה לא היתה לפגוע בו, אלא לשתף אנשים שאני מכירה ומעריכה את דעתם. בקשר ל"הברזה". לא הברזתי לו! ערב קודם התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי בעיה ולא נוכל להיפגש השבוע. לא אמרתי לו שאני עסוקה או משהו כזה. אמרתי לו שזה משהו שקשור בי. לא הבנתי מה הקשר לבחורה נוירוטית. אנשים שמכירים אותי יודעים שאני לא כזו. אבל אני בחורה עצמאית ולא יכולה לסבול שבחור שלא מכיר אותי בכלל מתכנן לי חצי מהחיים כבר (הוא רצה לעשות לי הפתעה ולבוא לפה לסופ"ש, אפילו שעוד לא נפגשנו!!!). אני צריכה גבר עם עמוד שדרה ועם חיים משלו ולא מישהו שהחיים שלי יהיו החיים שלו. ואין פה קשר לשיוויון בכלל...

Maus

New member
טוב שענית

מתנצל אם פגעתי, רציתי רק להעלות חומר למחשבה ולא לעשות לך קונטרה. מקווה בשבילך ובשביל הבחור שכל אחד מכם ימצא מה שהוא מחפש ומה שמתאים לו. שבוע טוב

Mירב

New member
איך תיפגשו אם הוא לא יבוא?

הילה אני מצטערת אבל לפעמים את מזכירה לי את עצמי כשהייתי בגילך...

למעלה