סתם רוצה לשתף..
לאחרונה חלחלה בי ההבנה שזה באמת עומד לקרות
! גם אנוכי אתייצב בבקו"ם בעוד 8 חודשים, גם אנוכי אהיה חיילת מן המניין וגם אנוכי אתגעגע לימי החופש הנחמדים שאני חיה עכשיו... אז עם כל הנטיה שלנו להתלונן לגבי כמה הצבא רחוק, ואיזו באסה זה שנתקענו ככה, בין-לבין באופן כפוי במין תקופת הווה מתמשך הזויה ונטולת מסגרות, בסך הכל תראו כמה כיף לנו!! אנחנו יכולים לקום מתי שאנחנו רק רוצים! אנחנו יכולים לעשות כל מה שאנחנו רוצים! אנחנו יכולים לבלות ולהנות, ולעשות כלום בלי להרגיש אשמים! כמה פעמים בחיים עוד תהיה לנו הזדמנות כזו?! סביר להניח שאף פעם. אז עם כל הכבוד לנוסטלגיה לימי התיכון העליזים, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש מרחמת על הי"אניקים והי"בניקים המסכנים שחייבים לקום בבוקר, וללכת ללמוד דברים שלא ישרתו אותם בחיים, ולעשות שעורי בית ולהלחץ ממבחנים וכל הבגרויות עוד לפניהם... באמת שלא הייתי רוצה לחזור לזה
. זה לא שלא היה כיף... זה פשוט שהיה טוב וטוב שהיה. ולגבי הצבא? טוב, אני די בטוחה, לפחות לגבי עצמי, שיהיה לי כיף בצבא- אבל בתכלס קשה להסתגל למסגרת הנוקשה הזאת שפעמים רבות היא בכלל לא הגיונית, ככה שאתם לא מסכימים איתי ששווה לנו לעשות מאמץ ולהסתכל על הצדדים החיוביים של התקופה הזאת?! אז יאללה, שרשרו לכאן לפחות סיבה אחת למה הכי טוב לנו בעולם, ולמה כולם צריכים לקנא בנו שאנחנו בתקופה כזאת נהדרת בחיים
לימו.
לאחרונה חלחלה בי ההבנה שזה באמת עומד לקרות