סתם רוצה לשתף..

לימונדה

New member
סתם רוצה לשתף..

לאחרונה חלחלה בי ההבנה שזה באמת עומד לקרות
! גם אנוכי אתייצב בבקו"ם בעוד 8 חודשים, גם אנוכי אהיה חיילת מן המניין וגם אנוכי אתגעגע לימי החופש הנחמדים שאני חיה עכשיו... אז עם כל הנטיה שלנו להתלונן לגבי כמה הצבא רחוק, ואיזו באסה זה שנתקענו ככה, בין-לבין באופן כפוי במין תקופת הווה מתמשך הזויה ונטולת מסגרות, בסך הכל תראו כמה כיף לנו!! אנחנו יכולים לקום מתי שאנחנו רק רוצים! אנחנו יכולים לעשות כל מה שאנחנו רוצים! אנחנו יכולים לבלות ולהנות, ולעשות כלום בלי להרגיש אשמים! כמה פעמים בחיים עוד תהיה לנו הזדמנות כזו?! סביר להניח שאף פעם. אז עם כל הכבוד לנוסטלגיה לימי התיכון העליזים, אני לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש מרחמת על הי"אניקים והי"בניקים המסכנים שחייבים לקום בבוקר, וללכת ללמוד דברים שלא ישרתו אותם בחיים, ולעשות שעורי בית ולהלחץ ממבחנים וכל הבגרויות עוד לפניהם... באמת שלא הייתי רוצה לחזור לזה
. זה לא שלא היה כיף... זה פשוט שהיה טוב וטוב שהיה. ולגבי הצבא? טוב, אני די בטוחה, לפחות לגבי עצמי, שיהיה לי כיף בצבא- אבל בתכלס קשה להסתגל למסגרת הנוקשה הזאת שפעמים רבות היא בכלל לא הגיונית, ככה שאתם לא מסכימים איתי ששווה לנו לעשות מאמץ ולהסתכל על הצדדים החיוביים של התקופה הזאת?! אז יאללה, שרשרו לכאן לפחות סיבה אחת למה הכי טוב לנו בעולם, ולמה כולם צריכים לקנא בנו שאנחנו בתקופה כזאת נהדרת בחיים
לימו.

אאאאאאאאאאאאאאאממממממממממ..........

למה כיף בשנת שירות: 1. גרים בלי הורים ואחים מעצבנים! 2. יוצאים מהבועה. 3. יש אחלה קומונות. 4. בד"כ הקהילות שמגיעים אליהן הן קהילות חמות ולא של סנובים. 5. כי אמא מכינה מלא אוכל שאני אוהבת כשמגיעים לסופ"ש. 6. כי כולם תמיד מביאים לנו אוכל כי חושבים שאנחנו מסכנים למרות שלא חסר לנו אוכל... 7. כי אף פעם לא משעמם. 8. כי מצד אחד יש מסגרת, מצד שני אנחנו קובעים כמעט כל מה שיהיה בה ומתי ואנחנו אחראים על עצמנו [את אלה שאחראים עלינו רואים פעם בשבוע]. 9. כי זה שנת מעבר בין תיכון לצבא. 10. כי לא משתעממים בבית כמוכם.

לימונדה

New member
הכל מאהבה עומר ../images/Emo6.gif

אל תדאג, כשאני אטחון פז"מ אתה תוכל לצחוק עלי כי אתה תהיה אזרח חופשי ומאושר :D

לימונדה

New member
טוב נו... :)

אבל אי אפשר לדעת... אולי אני אצא לקצונה
ואז בכל זאת תשתחרר לפני... בכל אופן זה בקטנה
שנאמר: מצה"ל אף אחד לא יוצא בתול

omer87

New member
אולי גם אני אצא לקצונה???

אבל קודם נראה מה אני אעשה 3 שנים ותמיד יש חריגים

Dawson girl

New member
וואלה, צודקת

סיבה אחת? אני יכולה לקום מאוחר בבוקר כל יום אני יכולה ללכת לבריכה, לקניון, לטייל, לפגוש חברים, לעשות מה שבא לי, וזה לא בזמן שאני צריכה לעשות משהו אחר
סה''כ החופש זה דבר טוב.. אבל הוא מפחיד, כי הוא מוגזם

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה! ../images/Emo13.gif

סיבה אחת?.. אנחנו לא חייבים/חייבות לאסוף את השיער!

לימונדה

New member
ועוד סיבה

אנחנו לובשים בגדים אזרחיים שאשכרה מותאמים לתנאי מזג האוויר
ואנחנו אוכלים אוכל של אמא כל הזמן

clutch

New member
יש לך עוד 8 חודשים לעכל את הרעיון

המהפכני הזה. תתחילי מעכשיו.

וואלה הוצאת לי תמילים מהמקלדת!!../images/Emo77.gif

עם כמה שאני מתלוננת שאין עבודה ושמעמם וכו, ממש נחמד לי ככה, לקום מתי שבא ולעשות פשוט כלום!! צודקת ב200%!!!

The Peanut

New member
../images/Emo110.gif הממממ...

כי אפשר לעבוד ולהרוויח כסף? ואז לבזבז אותו על דברים שערורייתים בלי להרגיש אשמה.
כי משעמם כל כך, שקופצים על כל הזדמנות לעשות כל דבר שהוא! וכל מישהו!
סתם. אני אשתוק עכשיו.

סיונתו

New member
../images/Emo10.gif

לא יודעת לא עולה לי כלום לראש כמעט כולם בצבא אז אין מה לעשות אבל אולי אני אטוס לאנשהו במקום תאילנד
נראה... את האמת שהייתי עושה את השנה הזאת שוב בכיף
ואפילו מנסה לעשות אותה טוב יותר... וזה מעצבן שאני מתה משעמום בבית ומחפשים אם יש אוטו למישו
אני יודעת
מכירים אנשים חדשים שגם להם משעמם רצח... קשרים חדשים נוצרים פה...

למעלה