סתם רוצה לשתף

סתם רוצה לשתף ../images/Emo10.gif

איבדתי אתמול את הטבעת נישואין שלי. אומנם זו רק טבעת אבל זה כל כך ביעס אותי אני לא הולכת עם תכשיטים בכלל ולה היה לי רגש מסויים מן הסתם...

מאוד מבינה את הבעסה

אבל מהרבה חברים מדור ההורים שמעתי שלהרבה זה קורה אחרי כמה שנים... אז כמה שעכשיו זה לא מעצבן, תנסי לחשוב בצורה אופטימית - הטבעת היא סמל, אבל בפועל מה שחשוב זה הקשר עצמו... אז לכי ותקני טבעת חדשה, ו,"תקדשו" אותה בצורה סמלית שלכם (נניח ביום הנישואים הבא)...

Hadar p

New member
אוי באמת מבאס....איפה איבדת אותה?

יש סיכוי לחפש באותו המקום? את יכולה להעריך איפה היא אבדה או שהיא פשוט נפלה לך.... לפעמים שמורים חולצות/סריגים...תכשיטים "נתקעים" בבגד ונשלפים בלי להרגיש חפשי בבגדים ובסל כביסה....

אתי@

New member
אויש איזה בעסה ../images/Emo10.gif

את בטוחה שאיבדת? אמא שלי לפני כמה חודשים "איבדה" את הטבעת שלה. כמה שהיא לא חיפשה - לא מצאה. בסוף אחרי בערך חודשיים הם נסעו לחופשה והוציאו תיק מהארון, ובתוך התיק באיזה כיס פנימי נמצאה הטבעת
פשוט מאז הנסיעה הקודמת הם לא הוציאו את התיק ולא העלו על דעתם שאולי שם הטבעת.

גלי ב

New member
אם לא תמצאי..אל תצטערי...

תגידי לבעלך והוא יקנה לך אחרת... העיקר שלא תהיי עצובה.. מקווה שבכל זאת תמצאי.... מחזיקה אצבעות..

אז ככה

אין לי מושג איפה איבדתי כי הייתי ב 1000 מקומות אתמול. מה שכן אני רוצה להאמין שהיא איפה שהוא בבית ובגלל זה אני לא קונה בינתיים חדשה, אלא מקווה שאני אמצא. במידה ולא אז החלטנו שביום הולדת שלי נקנה טבעת זהה ואבי יקדש אותי מחדש. מין טקס פרטי וקיטשי להפליא.

Hadar p

New member
פעם נתנו לי עצה/אמונה תפלה בקשר

לתכשיט שאבד. אני איבדתי פעם תליון חמסה שהיה מאד עדין ומאד חשוב לי.... אמרו לי אם הוא בבית או את חושבת שהוא בבית קחי כוס תהפכי אותה לכמה שעות בזמן הזה את אמורה למצוא את התכשיט. אני לא מצאתי.....כנראה שהוא לא אבד לי בבית! תנסי מה כבר יכול להיות?

Ronnie*

New member
גם לי קרה משהו דומה...

לא עם טבעת הנישואין, אבל עם טבעת יקרה ואהובה אחרת... לפני כמה שנים, אחרי מסיבת פורים, לא מצאתי אותה בשום אופן... הייתי בטוחה שהיא נפלה באוטו או במסיבה עצמה, וכבר התייאשתי מלמצוא אותה... כמה חודשים אחר כך, אחותי מצאה אותה בשקית של התחפושות. איזה אושר!

נופר30

New member
טבעת זה רק סמל

למרות שאני אוהבת את שלי ולא מתכוונת להוריד אותה ( נו בטח שלומי רודף אחרי איתה כל פעם שאני שוכחת להחזיר אותה ) אחותי נשואה כבר מעל 15 שנה וחוץ מביום החתונה היא לא ענדה טבעת ותאמיני לי הלוואי על כולנו כזאת אהבה ומחויבות

rona25

New member
אכן מבאס, אבל אני לוקחת בחשבון

שמתישהו בשנים הקרובות הטבעת תלך לי לאיבוד (השלמתי עם העובדה הזו) כי אני בנאדם מעופף מאוד ששוכח מאבד דברים, אז זה פחות נורא חוץ מזה נראה לי שמתישהו בהיריון אני אוריד אותה (האצבעות מתנפחות) וזה באמת רק סמל סטטוס חיצוני... מה שחשוב זה הקשר בינך ובין בעלך ואת זה שום טבעת שאבדה לא יכולה לסמל אגב בעלי לא הולך עם הטבעת וזה לא גורע מהאהבתו כלפי (למעשה היא רק התעצמה עם ההיריון, זה לא יאומן הוא פשוט התחרפן!!!)

למעלה