סתם רוצה לשתף אתכן...

יפעת99

New member
סתם רוצה לשתף אתכן...

אני בת 33 יש לי שני בנים מקסימים הקטן בחודש הבא בן שלוש. וזהו החלטנו שבקיץ אני מוציאה את ההתקן וניכנסת להריון הרי זה פשוט לא?! מיליוני בנות ניכנסות להריון כל יום. הקיצר עד עכיו כמובן שאני לא זכיתי לשני הפסים תיכננתי ללדת באפריל שזה עוד חודש ופיספסתי רציתי שלושה חודשים עם הקטנה (החלטתי שהפעם תיהיה לי בת) ועוד חודשים של החופש הגדול בקיצור חמישה חודשים (אני גננת) להנות אבל בתיכנונים לא הכל מצליח ואני לא. אני מה זה מבואסת שאני לא מצליחה הכל נהפח להיות תכני היום צריך ל ע ש ו ת את ז ה, ולא תמיד מתחשק לי או לבן זוגי ולא תמיד יש חשק ולא תמיד זה כייף כשצריך. סתם רציתי לשתף ולקבל קצת עידוד מיכן שמבינות אותי באהבה לכן יפעת

Gill Gallad

New member
../images/Emo77.gif בסוף תבוא הנחמה

אני אמנם פה בנסיבות קצת שונות (איבדתי הריון אליו נכנסתי בקלות מפתיעה ואינני יודעת אם בפעם הבאה זה יהיה שוב קל מאוד או לא. הפחדים שלי הם לא מבדיקת ההריון הבאה אלא מהשבועות הראשונים שאחרי הפסים...) עם זאת, הספקות והציפיות של כולנו הם אותם ספקות ואותן ציפיות. כשהתכניות מתקלקלות לנו, פתאום כל הקסם והיופי שבטבע אשר כבכיול ברך אותנו להרות הופכים לעניין טכני של חישובי חישובים והצצות כפיתיות בלוח השנה. אולי, כדי להחזיר את הקסם לתהליך המתיש הזה, צריך פשוט להזכר מה מצפה לנו בסופו- וזה הרי יהיה שווה את הכל לא? מקווה שיצליח לך מהר!!

יפעת99

New member
תודה../images/Emo24.gif

שיהיה גם לך בהצלחה. גם אני היבדתי הריון לא מיזמן בשבוע השביעי לאחר שני הריונות ספונטנים וחשבתי שלי זה לא יקרה אבל.. מיזה אני לא מפחדת ולא הייתי מבואסת. כניראה שזה הצטברות של כל המצב הביטחוני שיש לנו ושני ילדים קטנים ומה עושים כשיש מילחמה ואי אפשר לעזוב את העבודה ולברוח בקיצור הכל ביחד מה שלא עוזר להיכנס להריון. בכל אופן תודה שהתיחסת. יפעת

למעלה