סתם קטע ענק

D r a m b u i e

New member
סתם קטע ענק

שהייתי חייב לחלוק איתכם. הייתי אתמול בבר מרפיס האירי החדש (שד"א הוא בר נחמד מאוד). ישבתי עם חבר שביקש ממני הסברים על הדיספליי. הסברתי לו ופתאום ראיתי שיש להם בקבוק לואי טרז, סגור כמובן (850 ש"ח הכוסית) התבדחנו על כך שאף אחד לא יזמין כזה דבר, לא בארץ, על המחיר וכו'. ואז ראינו את כל הברמנים מתגודדים ביחד. הברמן ניגש למדף הגבוה והוריד את ה...לואי טרז. לבקשתי הוא הראה לי את הבון ההיסטורי. בדיוק הגיעה הזמנה לשתי כוסיות לואי טרז, או בעברית 1700 ש"ח!!! ד"א מי שהזמין היה מספיק טיפש בשביל להזמין את הכוס מחוממת, מה שאומר שלפחות 500 ש"ח התאדו להם לאוויר. בכל אופן אני חייב להגיד שזה אפילו די ריגש אותי. בכל זאת, לא כל יום מוגזים בבאר ישראלי שתי כוסיות לואי טרז...

סניפטר

New member
850 שקל לכוסית זה טירוף לסוטים

אתה יודע מה אפשר לעשות ב 850 שקלים ? דלק לחיפושית שלי ל חצי שנה .(נוסעת רק בעיר) 9 צלילות בים . 85 בירות לף (על ממוצע של 10 שקלים לבקבוק) 427 קילוגרם של אבטיחים (על פי חישוב של 1.99 לקילו) אגב מה המחיר של הבקבוק ? (לא בבר)

D r a m b u i e

New member
הבקבוק עולה כ - 2000 דולר

בכל אופן אני מסכים שזה טירוף. אני לא רואה את עצמי מזמין כזו כוסית. אבל כל אחד והסטיות שלו, ומי שיש לו הכסף, שיהיה בכיף!

סניפטר

New member
פאקינג חופשה של חודש בתאילנד

כולל אלכוהול חופשי !!!!!! מי בא

hectic

New member
קצת נסחפנו, הוא סביב ה-$1400

והמחיר הוא לצרכן. פאבים יקנו אותו בהרבה פחות.

night mistress

New member
לא תמיד

הם משלמים מכס ל כל קניה.. יצא לי לדבר עם בעל פאב..הסתבר לי שלא כל כך זול לו כמו שחשבתי..

D r a m b u i e

New member
אני הבנתי שהוא עולה הרבה יותר

בכל אופן לפאבים כפי שהבנתי הוא עולה כ - 1500 דולר, גם לא הולך ברגל.

MidNight Flame

New member
לא רק שזה קוניאק וזה דבר יקר...

לכשעצמו הלואי הוא 30 או 50 (לא זוכר) שנות יישון בחבית.

D r a m b u i e

New member
וואלה, זול

מה שעושה את המשקה הספציפי הזה לכל כך יקר הוא שלושה דברים. א. תקופת היישון שלו. ב. יש בו תמציות מאחד הקוניאקים הראשונים שהמזקקה יצרה. ג. מעבר לנוזל והשם, אפילו הבקבוק שלו הוא מזכוכית בקרה יוקרתית ולבד הוא עולה לא מעט. תחברו את כל אלה, תוסיפו את השם המיתולוגי ואת העובדה שהוא נחשב לקוניאק הסידרתי המשובח בעולם, והנה לכם תג המחיר המופרע.

marsala

New member
פרובוקטור ביי ניים פרובוקטור ביי

נייצ'ר .. פה לא מקללים Mosh

למעלה