סתם קטע מעצבן

סתם קטע מעצבן

שמתי
היום למשהו מוזר - כמעט כל המגבות שלי נעלמו. בדקתי על חבל הכביסה ו-לא הייתה שם אף מגבת. שאלתי את השותף שלי אולי במקרה יש אצלו מגבת שלי, והוא ענה שאין לו מושג ושאני מוזמנת להסתכל בארון שלו. הסתכלתי, ומה מצאתי שם? 3 מגבות שלי! הוא הסביר את זה בכך ש"אין לי מושג האמת מה המגבות שלי" וב"השותפה השניה הורידה את הכביסה מהחדר ושמה את זה בערימה, אז פשוט לקחתי הכל" (וכשקיפלת יפה את המגבות ושמת אותן בארון - לא נראה לך מוזר שיש לך מגבות חדשות שהופיעו יש מאין ובמקרה חלקן בצבע ורוד?!) סתם מעצבן. לפחות הוא לא התעקש שהמגבות שלו, ולפחות הוא לא הספיק להתנגב איתן

tenen

New member
חחח.. מתאים לי לעשות כאלו דברים...

כלומר את לא מודעת לזה שבנים לא מזהים לפעמים את הדברים שלהם? כלומר מחר אני לא אשים לב שאני לובש חולצה שלא שלי או יותר מזה, אם את תלבשי חולצה שלי אני לא אזהה :) ממ.. יש בנים שחלשים בקטע הזה... למרות שמגבת בצבא וורוד גם אני הייתי שם לב שהיא לא שלי...

הפרדה ע"י צבעים

פעם אחת אחרי שסיימתי לצחצח שיניים ניגבתי את הפנים במגבת פנים שלי, וחבר שלי העיר לי על זה שעוד נשארה לי קצת משחת שיניים שנמרחה על המגבת. לא הבנתי למה זה מטריד אותו , היות וזו מגבת הפנים שלי, עד שנחרדתי לגלות הוא (וייתכן מאוד שגם השותף השני) חשבו שזו מגבת ידיים, למרות שיש מגבת ידיים נפרדת. מאז - אין כזה דבר: תמיד היו מגבות נפרדות לו ולשותף (ולי חלוק אמבט), אבל חוץ מזה נרכשו מגבות חדשות שמיועדות אך ורק לעור הפנים (אני מאוד רגישה בנוגע למצב עור הפנים שלי, כי במשך שנים היו לי חצ'קונים וחרדות בגלל זה.) - וזהו - לא מתקרבים אליהן. אם צבעים לא עוזרים - לרקום את השם על המגבת, או לתפור חתיכת בד עליה עם השם שלך באופן מודגש.

למעלה